onsdag den 8. december 2010

Futuristinen vesipullo käyttää teknologiaa, tiedettä, jotta tiedät että olet janoinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/futuristic-water-bottle-uses-technology-science-to-let-you-know/:
Tulevaisuus on pelottava paikka , kyllä - mutta yksi asia meidän ei tarvitse pelätä ollaan tietoisia siitä, että olemme janoinen. Tutkimus ja kehitys yritys Cambridge Consultants on komeilu sen kiehtova "i-dration" käsite kunto vesipullo klo CES muutaman viikon, jossa yhdistetään useita antureita pullon itse, jotka kommunikoivat app sinulla asennetaan älypuhelimeen . Pullo mittaa lämpötilan, kuinka paljon nestettä olet survotaan, ja kuinka usein olet käyttänyt sitä, puhelin puolestaan aikoo käyttää kiihtyvyysmittari mitata kuinka kovaa olet työskennellyt ulos ja yhdistää että syke tiedot lähetinvyö. Kun murskaukseen joitakin numeroita, sovellus määrittää onko sinulla alhainen H2O - ja jos olet, se tulee tehdä sininen valo pullon pulssi. Jos se tuntuu kierrellen pysyä sammutettua ... hyvin, että koska se on, mutta Cambridgen kulma on, että tämä on mielenosoittaja ja hienoja uusia tapoja, anturit voidaan tiiviisti pakattu ja integroitu älypuhelinten luomiseen "Laitteisto apps." Puhuminen, voisimme käyttää pitkä, viileä lasillinen vettä. Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Futuristinen vesipullo käyttää teknologiaa, tiedettä, jotta tiedät että olet janoinen

Futuristinen vesipullo käyttää teknologiaa, tiedettä, jotta tiedät että olet janoinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 08:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar