onsdag den 8. december 2010

Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/quadrocopters-enter-the-flying-machine-arena-must-bounce-a-ping/:
Emme need another hero. Meidän ei tarvitse tietää, miten kotiin. Haluamme vain elämän ulkopuolella Flying Machine Arena, testi maanpinnan Swiss Federal Institute of Technology ( ETH ), jossa quadrocopters oppii uusia kykyjä ja venyttävät siivet vahingoittamatta kuitenkaan liian monet tutkijat. Yksi tällainen uusi kyky on jongleerausta pallot - hyvin, yksi pallo, joka tapauksessa. Tämä erityisesti quadrocopter on oppinut tunnistamaan pingispallo ja on varsin taitava pitämään sitä ilmassa, kun robotti itse pysyy alla. Mielenkiintoista hankkeen viimeisen kuulimme siitä ETH mukana myös pöytätennistä , joten toivottavasti seuraava kuuluu täysimittainen humanoidi-soitin, joka ei lopeta metsästys, kunnes se on murskata kaikki vastustajansa.

Jatka käsittelyssä Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video)

Quadrocopters tulee Flying Machine Arena, on bounce pingispallo hengissä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde ETH - IDSC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar