onsdag den 8. december 2010

Google Latitude tekee lyhyen esiintymisen App Storesta, saa jenkki jälkeinen kiire

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/google-latitude-makes-brief-appearance-in-app-store-gets-yanked/:
Ah, pelejä, aikuisten leikkiä. Se on tilanne, joka alkaa tuntea todella paljon kuin Google Voice fiasko , joka on tehnyt kierroksen puolivälissä 2009, mutta jos se päättyy samalla tavalla , et löydä meitä kvetching noin kiusaa . Kuten tarina menee, bona hieno Google Latitude sovellus teki sen ulkonäkö Japanin App Store tuntia sitten vain olla jenkki, ennen kuin se voisi sashay yli mikään muu kansa. TechCrunch arvioi, että se oli El Goog tekemässä vetämällä - se on täysin mahdollista että ihmiset Mountain View eivät olleet aivan valmiita julkisesti paljastaa sen, ja kaikki Chrome toiminta menee alas eilen, se ei ole vaikea kuvitella, miten lähestyvä lanseeraus oli unohdettu. Joka tapauksessa, kuvaus app sekä useimmat kuvakaappauksia olivat Englanti, joten olemme varovaisen optimistisia, että se tulee uudelleen esiin lähitulevaisuudessa, kun harvoista ovat täynnä ja Ts ristissä. Kun IOS 4 tukevia tausta paikka, siellä tuskin syytä odottaa enää, eikö?

Google Latitude tekee lyhyen esiintymisen App Storesta, saa jenkki jälkeinen kiire perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 09:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar