onsdag den 8. december 2010

NVIDIA touts edut moniydinprosessorien älypuhelimille ja tabletit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/nvidia-touts-the-benefits-of-multi-core-processors-for-smartphon/:
Se voi yksinkertaisesti olla kyse itsestäänselvyyksiä, mutta NVIDIA on juuri julkaissut melko pitkä tietopaketti ylistetään monia etuja moniydinprosessorien mobiililaitteisiin. Tämä ilmeisesti sisältää joitakin puhua Tegra 2 , joka on nyt toimituskuluja tabletteina (ja esiintyy joissakin puhelimissa ), ja pari melko rohkeita lausuntoja - eli kaksiytimisiä on "standardi" mobiililaitteille, kuten älypuhelimet ja tablettia 2011, ja että neliytimiset prosessorit ovat tulossa "lähitulevaisuudessa". Lopullinen johtopäätös on tietenkin se, että älypuhelimet ja tabletit tehokkaasti seurata jalanjälkiä työasemia ja kannettavia tietokoneita, ja että siltä osin kuin NVIDIA on huolissaan, että aikoo olla iso osa tehdään tämän tapahtua. Osuma lähde linkkiä täydelliseen paperin (PDF-muodossa).

NVIDIA touts edut moniydinprosessorien älypuhelimille ja tablettien perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 18:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink HardOCP | lähde NVIDIA tietopaketti , Computerworld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar