onsdag den 8. december 2010

Inventec alukset 60000 Chrome OS netbooks Google sanoo anna testaus alkaa!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/inventec-ships-60-000-chrome-os-netbooks-to-google-says-let-the/:
Chrome OS , tai "Chrome ilman OS saada sen" kuten me sitä kutsumme näillä kulmilla, vihdoin ensimmäisen vähän oma laitteisto eilen Cr-48 testauslaite . Tämä ei ole myytävissä, merkkituotteista kannettava jaetaan kehittäjille ja utelias katsojia kautta Chrome OS Pilot Program, jonka olemme jo varoittanut teitä on rajallinen määrä koneista. Nyt voimme olla hieman tarkempi siitä, että rajoitus on viralliset sana Inventec saattamisesta nykyisen siirtojen Googlelle yhteensä noin 60000. Se ei ole sanoa, että se tulee olemaan viimeinen vastaavuuden Cr-48s, jos jotain tämä vain tarkoittaa, että on kohtuullisesti rikas saatavuuden alkaa kohortin vastaanottajille, mutta tiedämme pidät numerot joten ajattelimme ehkä myös jakaa että yksi teidän kanssanne .

Inventec alukset 60000 Chrome OS netbooks Google sanoo anna testaus alkaa! perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 06:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar