onsdag den 8. december 2010

NASA: n sukkula PC myydään arkaluonteisia tietoja ehjä, aseta Wikileaks vitsi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/nasas-shuttle-pcs-sold-with-sensitive-data-intact-insert-wikil/:
Olkoon tämä varoittavana esimerkkinä John ja Jane Q. Public (aina söpö pari, nämä kaksi) aina pyyhkiä arkaluonteisia tai salaisia tietoja kiintolevyt ennen myyntiä tietokone. Tai vielä parempaa, ottaa pois ajaa kokonaan ja fyysisesti tuhota sitä. Se mitä me odottaa meidän valtion yksiköille, mutta sisäinen tutkimus osoitti, että useita tietokoneita ja komponentteja NASA : n sukkulat oli myyty neljän eri keskuksissa - Kennedy ja Johnson Space Center, ja Ames ja Langley Research Center - - että "ei PUHTAUS todentaminen testausta" tai ei edes testattu lainkaan. Langley tapauksessa, kun kiintolevyt tuhotaan "henkilökunta ei oikein huomioon ja seurata poistettu kovalevyt aikana hävittämiseen." Samaan Kennedy, tietokoneet löytyi parhaillaan prepped myytävänä joka oli vielä "Internet Protocol tietoa [että] oli näkyvästi esillä." Hiton tapa aloittaa sukkula aloittaa eläkkeelle, vai mitä?

NASA: n sukkula PC myydään arkaluonteisia tietoja ehjä, aseta Wikileaks vitsi perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BBC | lähde NASA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar