onsdag den 8. december 2010

Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/:
Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat
Jos olet tietyssä iässä, oli yksi konsoli halusi enemmän kuin mitään muuta: Neo Geo . Se oli niin iso, niin pimeää, joten luonnonoikku kallis se oli kuin gadget toisen kerran - mutta siellä se oli, katselee sinua takana laskuri Babbagen. 649 dollaria vuonna 1990? Joo. Auts. Joka tapauksessa, ihmiset tänään voi nyt kokea, että koneen suuruus on paljon alhaisempi, ja PlayStation Network saa 10 järjestelmän's Greatest Hits, joka myy välisenä 6,99 dollaria ja 8,99 dollaria. Kyllä nämä pelit ovat jo saatavilla Wii Virtual Console , mutta PSN versiot tukevat online kilpailukykyinen ja yhteistyökykyinen pelata, joka on todella hyvä innoissaan. Kaikki pelit on tulossa PS3 21. joulukuuta, mutta Fatal Fury ja Metal Slug on tulossa PSP sitten samoin. Muiden pelien, kuten Magician Lord ja Super Sidekicks, sinun kannettava ihmiset vain täytyy odottaa tammikuuhun asti.

Neo Geo pelejä osuma PSN lisätä online-peliä, oja jättimäinen patruunat perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Joystiq | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar