onsdag den 8. december 2010

Samsung Gloria on 10-tuumainen Windows 7 tabletti liukuva näppäimistö?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/samsung-gloria-to-be-a-10-inch-windows-7-tablet-with-slide-out-k/:
Kuten netbook, vain ei. Viimeisin juttu pudota meidän "hullu huhu" postilaatikko on Windows 7 tabletin käsitteellistettiin edellä. Blogeee on se viranomainen Kahdesta eri lähteestä, että Samsung aikoo 10-tuumainen liuskekivi laite dubattuna Gloria, mikä Windows 7 ja ovat liukuva näppäimistö. Mitä näet edellä on vain mockup miten tämä Gloria saattaa vaikuttaa - jos hän koskaan ei näy lainkaan - kuten oletetaan Samsung ohjelmisto peitto tehdä Windows 7 että hieman enemmän touch-ystävällinen. Olemme vielä löytää muita vahvistusta tämän jälkeen Blogeee n lähteistä, niin pitää sitä vahvistamaton hieman rietas info, että se on, mutta jos sinun täytyy tuntea toiveikas tulevaisuuden, maalis-ja huhtikuu ovat kuukauden mainitaan mahdollisuuksia vapauttaa.

Samsung Gloria on 10-tuumainen Windows 7 tabletti liukuva näppäimistö? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 06:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Blogeee.net | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar