onsdag den 8. december 2010

Kuori muuttuu iPhonesta yleiskaukosäädin - langatonta IR Blaster

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/peel-turns-your-iphone-into-a-universal-remote-using-a-wirele/:
Ajatus käyttää iPhonen tai iPod touchin niin yleiskaukosäädin on palloteltu vuosia, mutta se edellyttää aina joko nirso ulkoinen sovitin tai extravagantly kallis kodin automaatio kamppeet . Sen sijaan olemme käsitelty lukuisia yhden laitteen kauko-sovellukset kaiken FiOS , DirecTV , Comcast ja Dish Network DVR ja Apple TV Boxee Box ... No, you name it. Pieni yritys nimeltä Kuori on huomattavasti erilainen käsitys, vaikka - se käynnistää Peel Universal Control-järjestelmä, jonka tarkoituksena on ottaa iPhonen tai iPod touchin head-to-head kanssa yleiskaukosäätimellä ajokoiraa kuten Logitech Harmony järjestelmä.

Yhtiö koostuu joukko entisen Applen insinöörit, ja niiden ratkaisu on erittäin romaani: sen sijaan liittää sovitin iPhonea, he valvovat teidän / V teline käyttäen päärynä-kokoinen (ja Yves Behar suunnitellut ) langaton infrapunalähetinliitäntä joka on tarkoitus elää rauhassa oman sohvapöytä. Blaster (kutsutaan Peel Fruit) yhdistää yli ZigBee on pieni verkkosovitin (Peel Cable myös suunnitellut Behar) joka kiinnittyy suoraan langattoman reitittimen Ethernet-porttiin - kaksiosainen laiteasetukset että tuntuu kranttu, mutta on suunniteltu jotta vältyttäisiin ohjelmiston määritys asennuksen aikana, ja mahdollistaa infrapunalähetinliitäntä kulua yhdeksän kuukautta yhdellä C-akku.

Jatka käsittelyssä Kuori tekee iPhonesta yleiskaukosäädin - langatonta IR Blaster

Ingen kommentarer:

Send en kommentar