onsdag den 8. december 2010

AR.Drone saa Urbi avoimen lähdekoodin Robottiliitäntä kuljettajat, radat punainen kuminen pallo hirveästi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/ar-drone-gets-urbi-open-source-robot-interface-drivers-tracks-a/:
Juuri kun luulimme, että Parrot iPhone-ohjattu ilmalaivalla ei voisi olla enemmän räjähdys, herra nimeltä Psykokwak (kyllä, oikeasti) on kovasti työtä täytäntöönpanosta Urbi (Universal Robot Body Interface) AR. Drone . Ja mitä enemmän hän on mennyt ja kirjoittanut kaksikymmentä viiden rivin kirjoitus, jonka avulla asia poimia - ja varjo - punainen kuminen pallo. Aika mahtava, eikö? Tarvitset AR.Drone tietenkin sekä tietokone (asiakkaat ovat saatavilla PC, Linux ja Mac), käyttöliittymän valinta (joystick, näppäimistö, riippumatta) ja tietysti - nykyisen esittelyn - punainen kuminen pallo. Teknisen pikkuseikoista, tarkista alla olevista linkeistä. Mutta ennen kuin teet varmista, että olet piip esittelyvideo tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä AR.Drone saa Urbi avoimen lähdekoodin Robottiliitäntä kuljettajat, radat punainen kuminen pallo hirveästi (video)

AR.Drone saa Urbi avoimen lähdekoodin Robottiliitäntä kuljettajat, radat punainen kuminen pallo hirveästi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 10:59:00 EDT. Katso myös käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Urbi Forge , Psykokwak | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar