onsdag den 8. december 2010

Googlen iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnisty

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/googles-big-week-nexus-s-honeycomb-tablets-chrome-os-laptops/:
Meidän täytyy antaa sen Google : jos sen tavoitteena oli oman teknologian uutisia aikana 48 tuntia, tehtävä suoritettu. Mountain View-yhtiö vietti kaksi ensimmäistä päivää tällä viikolla, jossa esitellään jokseenkin jokainen iso ilmoitus se mahdollisesti voisi: uusi lippulaiva puhelin tulossa ensi viikolla ( Nexus S ), uusi Android rakentaa ( 2,3 piparkakku ), esikatselu Seuraavan Android rakentaa ( Honeycomb ) on koskaan aiemmin ollut nähnyt Motorola tabletti , debyytti sen pilvi-pohjaisen kannettavan alusta ( Chrome OS ) laitteisto, ja jättiläinen syöstä kasvaville e-kirja markkinoilla - ja se ei ole kaiken. Olemme tehneet parhaamme tiivistyä kaikki päivän kohokohtia jotain helpommin sulavaa, joten lue eteenpäin kertaus on kaiken Google!

Jatkaa lukeneisuus Google iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnisty

Googlen iso viikko: Nexus S, Honeycomb tabletteja, Chrome OS tietokoneet ja kirjoja käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 13:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar