onsdag den 8. december 2010

Nexus S laskee Super AMOLED hyväksi Super Clear LCD Venäjällä, ehkä muut alueet liian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/nexus-s-will-drop-super-amoled-in-favor-of-super-clear-lcd-in-ru/:
Yhdysvaltain ja Britannian voi olla ainoa virallisesti virallisen markkinoita Samsung rakennettu Nexus S Google kuitenkin Sammyn Venäjän joukkue on jo kuperasta pois muutaman ylimääräisen tietoja ulkomailla saatavuudesta. Penciling ja helmikuu 2011 lähtölaukaus Maustekakut lippulaiva, Ryssän kaverit huomauttavat, että oman versionsa Nexus S mukana tulee 4 tuuman Super Clear LCD sijasta Super AMOLED paneeli adorning Englanti-speaking vaihtoehtoja. Tämä on todennäköisesti syynä yhä rajallinen tarjonta S-AMOLED näyttää, vaikka emme tuskailla liikaa - Super Clear tavaraa on osoittanut, että se ei ole loma joko. Jos jotain, niin sitten on Helmikuun julkaisusta, joka on meille marina tiemme läpi talven.

Nexus S laskee Super AMOLED hyväksi Super Clear LCD Venäjällä, ehkä muut alueet liian perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 04:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Samsung Hub , Unwired View | lähde Samsung Venäjä (LiveJournal) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar