onsdag den 8. december 2010

Netflix lisenssejä entistä TV streaming ABC / Disney

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/netflix-licenses-even-more-tv-for-streaming-from-abc-disney/:
\ Emme ole varmoja, jos Netflix päätyi maksamaan 100.000 dollaria per jakso oli huhujen mukaan tarjota laittaa uusia TV-ohjelmia katsella heti, mutta se on saavuttanut uuden käsitellä Disney-ABC Television Group että pitää jaksot osoittaa, kuten Lost on streaming-palvelun ja myös lisätä uusia. Viivästys lisätä uusia jaksoja on vähintään 15 päivää uuden ohjelmakauden niin pitää ABC.com / Hulu kirjanmerkki kätevä jos streaming video katselua menetelmän valintaan, mutta joka ikinen episodi vanhemmat suosikit kuten Scrubs, Ruma Betty ja Reaper johtuu vuonna 2011, ja laajentanut tarjontaansa Disney Channel ja ABC Family myös Kreikan ja High School Musical-Camp Rock sarjan elokuvia olemme varmasti jokainen voi löytää jotain katsella sillä välin. ABC / Disney on ollut alas Netflix streaming alkaen varhain , puhumattakaan 99 sentin TV myynti / vuokraus , onko väitetty suosio johto leikkaus on totta tai ei, se näyttää molemmat yhtiöt ovat löytäneet tasapainon he voivat sopia nyt Tarkista lehdistötiedote tauon jälkeen lisätietoja siitä, mitä on saatavilla ja milloin.

Jatkaa lukeneisuus Netflix lisenssejä entistä TV streaming ABC / Disney

Netflix lisenssejä entistä TV streaming ABC / Disney perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 10:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Netflix | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar