onsdag den 8. december 2010

OnLive demot Windows 7 iPad ja Galaxy-välilehti, avaa cloud computing tabletti app

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/onlive-demos-windows-7-on-an-ipad-and-galaxy-tab-launches-cloud/:
Flash iPad ? Ei hätää, eikä ole QuickTime Samsung Galaxy Tab - olettaen näytät niin virtualisoitu Windows 7 tietokoneen OnLive uutta sovellus. OnLive voi olla alunperin pystytti itseään streaming pelipalvelu, mutta perustaja Steve Perlman tarkistettu kunnianhimonsa klo D: Sukella Mobile järjestetään tänään torstaina komeilu isäntä Windows 7-ohjelmien (mukaan lukien 3D-mallinnus ohjelmisto Maya edellä) käynnissä pari ARM-pohjaiset tabletit. Kuten aina, OnLive edellyttää lähellä olevaa palvelinta ja nopean internetyhteyden toimiakseen asianmukaisesti, ja sovellukset itse olisi touch valvontaa, mutta Perlman sanoi, että se on oikeastaan helpompi antaa apps kuin peleissä, koska ne ovat vähemmän herkkiä viiveellä. OnLive ei ole päivämäärää, milloin voimme odottaa koko pilvi toiminnot, mutta voit saada vilkaista klo pelkistetty versio nyt - upouuden OnLive Viewer sovellus, jonka avulla voit Katsomoon käynnissä oleviin peleihin (ja Lopulta voit pelata niitä) on nyt saatavilla iPad.

OnLive demot Windows 7 iPad ja Galaxy-välilehti, avaa cloud computing tabletti app perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 19:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TUAW | lähde All Things D , OnLive Viewer (iTunes) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar