onsdag den 8. december 2010

Lukitus iPad tapauksessa tekee tabletin paljon vähemmän kannettava, houkutteleva ja houkutteleva varkaita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/locking-ipad-case-makes-your-tablet-far-less-portable-attractiv/:
Kyllästynyt vetämään teidän iPad tulee ovela työympäristössä uskalla edes jättää työpöydän laatikossa ja puoli minuuttia, kun vilistää koko toimisto kuppi poltetun kahvia? Älä välitä löytää uusi ura - täytä vain paperityötä tarvitaan pakata kätketty ase ja pään yli Mac Lukot. Näet, edellä sivusto on nyt kuljettaa mitä se vaatii maailman ensimmäinen lukitus iPad tapaus - muovinen kuori, joka voidaan sulkea kautta lukko ja lieassa melko paljon mitään kautta teräksinen kaapelilla. Kun se on turvattu, ainoa tapa poistaa tabletti on oikea tapa, tai nopea tapa, jossa hajoaminen ja syöttämällä menetelmä tekee laite arvoton. Jos itse voidaan oli 39,95 dollaria, kun taas asia-kaapeli nippu on menossa 64,95 dollaria. Mutta hei, se on vaikea laittaa hinta mielenrauhan, ya know?

Jatka käsittelyssä lukitseminen iPad asiassa tekee tabletin paljon vähemmän kannettava, houkutteleva ja houkutteleva varkaita

Lukitus iPad tapauksessa tekee tabletin paljon vähemmän kannettava, houkutteleva ja houkuttelee varkaita perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 07:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mac Lukot | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar