onsdag den 8. december 2010

Garmin käynnistää OpenCaching yhteisö, työntää välimuistiin lähemmäs valtavirtaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/garmin-launches-opencaching-community-pushes-caching-closer-to/:
Mikä tämä on? Et ole koskaan kuullut välimuistiin? Häpeän! Vakavasti ottaen olemme surmising että monet teistä siellä voi olla huomaamatta tätä lupaava helmi virkistys, mutta Garminin tekee darnedest muuttaa. GPS valmistaja on juuri avannut uuden sähköisen yhteisöä OpenCaching.com, luonnehti "täysin ilmainen online-yhteisö luomiseen, jakamiseen ja löytää geokätköissä ympäri maailmaa." Niille ulos silmukan, välimuisti on kuin hienostunut peli piilosillaolo, jossa yksilöt ladata GPX tiedostoja ja sitten pää ulos seikkailuita tulee johtaa heitä eri yllätyksiä ja / tai aarteita. Kahden kuukauden ikäinen hunaja pulla, alkuperäinen käsikirjoitus päässä Step Brothers, tai ehkä jopa sinetöidysti Deutsche Marks peräisin viime vuosisadalta - tiedät, mitä tällaista. Sivusto jopa avulla käyttäjät listalla "Awesomeness" lisäksi koko, maasto ja vaikeus, ja vaikka se on tietysti isännöi Garmin se foorumi agnostikko luonnossa. Pään yli, jos etsit blaze muutaman polkuja yli loman.

Jatka käsittelyssä Garmin käynnistyy OpenCaching yhteisö, työntää välimuistiin lähemmäs valtavirtaa

Garmin käynnistää OpenCaching yhteisö, työntää välimuistiin lähemmäs valtavirran perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 01:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde OpenCaching | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar