onsdag den 8. december 2010

Doctor Who's Sonic ruuvimeisseli on edelleen fiktiota - mutta ei ikuisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/08/doctor-whos-sonic-screwdriver-is-still-fiction-but-not-forev/:
Kunnia Bristolin yliopiston pyyntiin huomiomme, ja näin nimissä koulutuksen edistämiseen. Professori Ultrasonics Bruce Drinkwater on tuo mieleen pikemminkin ikonin nimi selkeämmin, miten viileä tiede / tekniikka voi olla. Vaikka jo käytössä valmistus ja lääketieteen aloilla - älä haukotus ja etsiä ihan heti - Drinkwater ilmaisee jotakin varmuutta, että tulevaisuudessa tätä teknologiaa voitaisiin hyvin tullessaan taskuun kaltaisella laitteella Sonic ruuvimeisselin ihastunut eräiden entisten asukas Gallifrey . Tiedätte, että tee-se-kaikki laite, joka voidaan korjata elektroniikkalaitteita, polttaa ja leikkaa kohteita, sulake metallit, etsiä tietoa ja tehdä käytännössä mitään lukita hyödytön ... paitsi tässä olemme keskitytään ultraääni aallot voivat kiinnikkeellä yhteen ja luoda miniatyyri voimakenttiä. Mitä Time Herra itse, tiedämme ainakin yhden viime Doctor Who, koska vitsaili myöhemmällä inkarnaatio, mieluummin "pelastaa maailmankaikkeus käyttäen vedenkeitin ja jotkut merkkijono" (ja on enemmän viime toistojen, veti esiin ihmeellisen voittoja vieläkin BlackBerry Storm ). Lähtökohtana on, sinun pitäisi ehkä harkita tutkinto Fysiikan ja omalaatuinen porukka olisi koskaan löytää itsesi tilalla toimiva prototyyppi.

Doctor Who's Sonic ruuvimeisseli on edelleen fiktiota - mutta ei ikuisesti perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 joulukuu 2010 02:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink io9 | lähde Bristolin yliopiston | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar