onsdag den 8. december 2010

Blockbuster Express kioskit testi 2,99 dollaria per yö uusi julkaisu vuokrat, Redbox näyttää unimpressed

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/07/blockbuster-express-kiosks-test-2-99-per-night-new-release-rent/:
28 päivää . Se on enemmän kuin arvosteta leffa siitä vuosituhannen vaihteessa, se on myös ajaa avainhenkilöt Redbox, Netflix ja muutama sana muiden epätavallinen vuokraamot hullu. Elokuvastudioiden on hellbent pitämään heidän uusi julkaisu DVD ja Blu-ray-levyjä instant-vuokra kädet 28 päivää julkaisun jälkeen , toteaa, että dollari-per-yö-asunnot voisi huomattavasti vähentää DVD / BD myyntiä elintärkeä käynnistää ikkuna . Nyt kuitenkin näyttää siltä, että ainakin pari 'em ovat valmiita taipumaan. Tästä viikosta alkaen neljä suurimmissa kaupungeissa (Atlanta, Miami, Phoenix ja San Francisco, niille utelias) DVD Warner Bros " " Alkuvaiheen "ja 20th Century Fox" Knight ja Day "ovat luisuneet NCR: n Blockbuster Express kioskia. Saalis? Siitä tulee 2,99 dollaria per yö vuokrata kumman lähes kolminkertainen hinta yöltä että Redbox maksuja. Muita tietoja oikeudenkäynnistä ovat harvassa välimailla, mutta se on turvallista sanoa, että Redbox ole yhtään lähempänä nabbing tuoretta elokuviin aikaisemmin, ja jos olet alas 3x hintapiikin, eikä sinä.

Blockbuster Express kioskit testi 2,99 dollaria per yö uusi julkaisu vuokrat, Redbox näyttää unimpressed perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 joulukuu 2010 23:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar