tirsdag den 21. juni 2011

Nexus S hakata ja viritetty teurastus vertailuarvoja, todellisuus on kirottu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:

Nexus S Benchmark

On aina hyvä idea ottaa viitearvoja jyvän suolaa - synteettisten testit eivät aina vastaa toisiaan reaalimaailman suorituskyky. Mutta emme syyttää sinua, jos kirjoitti ne kokonaan pois kun vakoilee näitä tuloksia Android Foorumin jäsen Simms22. Simms otti Nexus S, siunasi sen hieman syaanihapot Mod 7 pixie pöly, ylikellotettu sen 1.544GHz, ja teki muutamia muita parannuksia kaupanpäällisiksi. Tuloksia? Aivan uskomatonta pistemäärä 10082 vuonna Smartbench2011. Esittää, että näkökulmasta, 1.2GHz dual-core Exynos virran Galaxy S II osui vain 3053 - ja muistaa, Nexus S työskentelee yksi ydin haitta. Luoja Smartbech on myöntänyt on bugeja oltava laadittuna (ei eläimellinen Xoom 400 prosenttia antaa sen pois?) Mutta emme ole aivan valmiita hylkäämään numerot pelin täysin - niin mikä tekosyy olisimmeko julkaistavaksi runsaalla määriä pylväskaaviot?

Nexus S hakata ja viritetty teurastus vertailuarvoja, todellisuus on kirottu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android yhteisön | Lähetä | Kommentit

Google Chrome on reaaliaikainen viestintä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vHzjnNvMPI/Google-Chrome-To-Have-Real-Time-Communications:

kai_hiwatari kirjoittaa "Viime kuussa Google julkaisi avoimen lähdekoodin projekti nimeltään WebRTC jonka tavoitteena on mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän valmiuksia selaimissa yksinkertaisten JavaScript API. Nyt he ovat ottaneet ensimmäisen askeleen kohti ottaa WebRTC rakennettu Chrome. With WebRTC , kehittäjät voivat rakentaa puhe-ja video-sovelluksia käyttämällä muuta kuin HTML ja JavaScript. Tämä on tehokas teknologia, joka pystyy haastamaan palvelut kuten Skype. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mies Mines Midtown New York jalkakäytävät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8zqIvIQgpCw/Man-Mines-Midtown-New-York-Sidewalks:

43-vuotias Raffi Stepanian tekee rahaa etsii New Yorkin kaduilla, mutta se ei Loose Change tai sooda tölkit hän etsii, se on kultaa. Stepanian sanoo hän voi tehdä melkein 1000 dollaria viikossa pesu Diamond District kaduilla BITS kultaa, platinaa, ja jalokivet. "Materiaali putoaa vaatteita, pohjassa kengät, se putoaa pois koruja, ja se kuuluu lian ja tarttuu ikenet kadulla. Prosenttiosuus kultaa täällä kadulla on suurempi kuin määrä kultaa olisit Etsi kaivokseen... Se on lähellä Mother Lode koska kadulla, olet poimien kultaa vasemmalle teollisuutta ", hän sanoo.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Might iCloud Ole Musical Honeypot?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxM5BgsE2ak/Might-iCloud-Be-a-Musical-Honeypot:

Nimetön lukija kirjoittaa "Between vesileimalla MP3-tiedostoja ja vastaavia identtiset tiedostot, iCloud Music Match saattaa päätteeksi on jättiläinen ansa löytää omistajille laittomasti kopioidut tiedostot pitäisi RIAA haasteen todisteita."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoftin SkyDrive Drops Silverlight

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5wTtZ9wx68/Microsofts-SkyDrive-Drops-Silverlight:

mikejuk kirjoittaa "Microsoftin SkyDriven verkkopalvelun, joka tarjoaa pilvi varastointi loppukäyttäjän tiedostoja, on juuri saanut uudistettu käyttöliittymä - ja se on HTML5 perustuu. Kyllä, toinen Microsoft sivusto on pudonnut Silverlight. Miten Microsoft odottaa riippumattomien kehittäjien perustaksi tulevaisuudessa Silverlight kun Microsoft itse on hylkäämässä sitä kuin uppoavaan laivaan? Mitä tapahtui "syöminen oman koiran ruokaa"? Näyttää siltä, ​​että nyt Microsoft mieluummin syö koiran ruokaa tehdään muualla ... "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sputnik 0667 PC mod: mainiosti sekä 1900-luvun alussa olohuone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/sputnik-0667-pc-mod-perfect-for-your-early-1900s-living-room/:


Älä ya vihaan sitä liukas, alumiininen unibody-kotelo, että olet vain kuoritut pois tuhat plus smackers varten? Etsitkö jotain, joka vain huutaa alt-tech , ei high-tech? Olkaa hyvä, Lepuuta steampunky silmät tämän kauneuden PC mod joka tulee sopimaan täydellisesti rinnalla Memaw China kaapissa. Huolella Ruotsin taideopiskelija Love Hulten, Puuta hienosyinen kaappi ihmeitä tapahtuu sen suunnittelun vihjeitä "20-luvulla ja vanha Hi-Fi." Piiloutuneet, että hyvin lakattu huuva on Gigabyte GA-H55N-USB3 Mini-ITX emolevy 3,2 GHz Core i3 500-prosessori, 4GB keskusmuistia, 500GB HDD ja GeForce GTX 460 GPU ja log-fire virtalähde. Rakkauden hybridi lipasto on myytävänä, mutta sinun täytyy ottaa yhteyttä taiteilija itse saada hinnoitteluun. Tarkista lähteistä alla vielä muutaman laukausta, sekä hieman inspiraatiota viime vuosituhannella.

Sputnik 0667 PC mod: mainiosti sekä 1900-luvun alussa olohuoneeseen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Geeky Gadgets | lähde SweClockers , Love Hulten | Lähetä | Kommentit

AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:

Boost ja Verizon ei olisi kaikki hauskaa, eikö? Viimeisimmät Kid tehdä Cannonball osaksi edullisia prepaid-allas on yllään sininen ja oranssi uimapuku, kuten AT & T on valmis käynnistämään 50 dollaria rajoittamaton GoPhone suunnitelmat 26 kesäkuu. Uusi prepaid valinta vajat 10 dollaria pois sen edellisestä rajattomat puhua ja teksti asiakkailleen ja tossing in Web Accessin Quick Viestit Phones. Ollakseen täysin kilpailukykyinen palkka-as-you-go valtakunnassa, edellä mainittu suunnitelma mahdollistaa saman kutoma oikeudet rajojemme yli, voit SMS tai IM ystäväsi Meksikossa, Kanadassa, ja 100 muissa maissa . Valitettavasti (vaikkakin yllättävää) osa on nimikkeestä älypuhelin reitti tulee lisämaksua kuukausittaiset kustannukset, jotka vaihtelevat $ 5 25 dollaria. Vaikka se tuntuu Big Blue on hieman myöhään puolueen, langaton jättiläinen ei koskaan myöhässä - se saapuu milloin se merkitsee. Koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka lukemista AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu


AT & T tarjoaa 50 dollaria rajoittamaton prepaid suunnitelma valmiina "GoPhone" 26 kesäkuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 13:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde AT & T | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Amazonin Cloud on täynnä reikiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VhaojMrUplM/Amazons-Cloud-Is-Full-of-Holes:

itwbennett kirjoittaa "Amazon Web Services on niin helppokäyttöinen, että asiakkaita luomaan virtuaalikoneita ilman seuraavan Amazon-yhtiön" hyvin yksityiskohtaisia ​​"turvallisuusohjeita, sanoo Thomas Schneider, tutkijatohtori System Security Lab Technische Universität Darmstadt. Selkeimmin Schneider ja hänen kollegansa Tutkijat havaitsivat, että yksityiset avaimet käytetään todennukseen palveluja kuten Elastic Compute Cloud (EC2) tai Simple Storage Service (S3) oli julkisesti julkaistu Amazon Machine Images (AMIS), jotka ovat valmiiksi konfiguroitu käyttöjärjestelmät ja käytetyn ohjelmiston luoda virtuaalikoneita. "[Asiakkaat] vain unohdit poistaa heidän API avaimet koneista ennen julkaisua," Schneider sanoi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mozilla Ships Firefox 5, Täyttää Rapid-Release Plan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5eMdRLHVIg/Mozilla-Ships-Firefox-5-Meets-Rapid-Release-Plan:

CWmike kirjoittaa "Mozilla toimitetaan tiistaina lopullisen version Firefox 5, ensimmäinen painos uuden nopeamman-julkaisu järjestelmä se alkoi aiemmin tänä vuonna. Yhtiö myös paikattiin 10 bugeja Firefox 5, joista yksi selaimen käsittelyssä WebGL 3-D tekee standardin että kilpailija Microsoft on kutsunut vaarallisia. Firefox 5 näyttää identtinen edeltäjänsä, Firefox 4, mutta Mozillan muuttanut konepellin alle. Mozilla on kieltänyt kopiointi Google Chromen toiveikas aikataulu mutta analyytikot ovat havainneet yhtäläisyyksiä ja korostanut tarvetta Kaikkien selaimen päättäjille nopeutettava. Koska lyhyempiä tuotekehityksen, Mozilla huusi suhteellisen vähän uusia ominaisuuksia Firefox 5. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:


Niille tietämätön, USB Video Class kuvataan laite, joka pystyy streaming video - tiedät, asioita, kuten web , videokamerat, TV-virittimet ja jopa still-kuva kameroita. Pisimpään, sinun piti luottaa koneen tekemään murisija liittyvä työ koodaus video , mutta uusia laajennuksia USB Video Class 1.1 on mahdollistanut kyseisten erittäin apuvälineet H.264. Toisin sanoen, H.264-koodausta voidaan nyt puretaan itse laitteeseen, ja lisäksi puristus tarjoaa enemmän kaistaa muita USB-laitteita. Olemme kertoneet, että H.264 Payload eritelmä on yhteensopiva ohjaimet perustuvat USB-IF: n UVC 1.0 ja 1.1 vaatimukset ja luottaa tukeminen asianmukaisesti MJPG ja / tai Stream perusteella hyötykuorman muodossa, ja jos olet insinööri etsii integroida, tavarat tarvitset istutetaan pois lähde alla olevasta linkistä.

Jatka lukemista USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä


USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 12:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde USB-IF | Lähetä | Kommentit

Seesmic Twitter App putoaa BlackBerry tukea, RIM: n paheksua painumia vielä alhaisempia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:



Kolmannen osapuolen app kokemus on aina tuntui jälkikäteen varten RIM . Surkea valinta ja typerä asennuksesta ovat vain joitakin kysymyksiä vaivaavat BlackBerry omistajat ja kehittäjät, mutta ei ole puhaltaa voimakkaampi App World kuin kun dev putoaa tukea alustalle, omistettuaan tarvittavat resurssit tuoda tuote markkinoiden ensimmäinen paikka. Juuri Seesmic on tehnyt sen suosittu sosiaalisen median app - tehokas 30 kesäkuu yhtiö laskee tuki BlackBerry ", jotta voimme keskittää kehitystoiminnan on (sen) suosituin mobiilialustoille." Se menee niin pitkälle, viittaa siihen, että käyttäjät "kokeilla Seesmic varten Android , iOS , ja Windows Phone 7 ", mikä tietenkin tarkoittaa korvasi BlackBerry yksi enemmän App sopiva laite. Liikkua ei välttämättä tarkoita, että muut devien joukoille seuraavat perässä, mutta jos hyppy alus ei tullut trendi, se saattaisi merkittävästi pelti RIM tulevat voitot , liioittelematta.

Seesmic Twitter App putoaa BlackBerry tukea, RIM: n paheksua sags vieläkin pienempi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 12:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink GigaOM | lähde Seesmic | Lähetä | Kommentit

Samsung Galaxy tab 10,1 lyömällä Sprint 24. kesäkuuta, tuo oma 4G

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/samsung-galaxy-tab-10-1-hitting-sprint-on-june-24th-bring-your/:


Samsung ei saisi mitään tarkempia kuin "keskikesän", kun se paljasti, että Galaxy tab 10.1 olisi tulossa Sprint , mutta käy ilmi, sinun ei tarvitse odottaa paljon kauemmin valita yksi kautta harjoittaja. Sprint on juuri ilmoittanut, että WiFi-vasta tablet on saatavilla kautta kaikkien tavallisten kanavien alkaen 24 kesäkuu samasta +499.99dollari se vaatii muissa vähittäiskaupoissa. Se myös ei-niin-hienovaraisesti huomauttaa, että tablet on "Vielä hämmästyttävämpää" kun ne on yhdistetty Overdrive Pro 4G Mobile Hotspot tai Novatel MiFi - myydään erikseen, tietysti. Koko lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka lukemista Samsung Galaxy tab 10,1 lyömällä Sprint 24. kesäkuuta, tuo oma 4G


Samsung Galaxy tab 10,1 lyömällä Sprint 24. kesäkuuta, tuo oma 4G alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

EFF Pysäkit hyväksyminen Bitcoin, Regifts kaikki lahjoitukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4xVoOqNXYds/EFF-Stops-Accepting-Bitcoin-Regifts-All-Donations:

Gendou kirjoittaa "EFF antoi julkilausuman, ettei se enää hyväksy Bitcoin lahjoituksia, ei ole käyttänyt mitään lahjoituksia, ja siirtää kaiken ohi lahjoituksia Bitcoin hana. Katso myös lisä-ja foorumiketjut."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Anna <em>Onion</em> Pulitzer kampanja saaminen Steam

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ueDsqK_0W4/Give-emThe-Onionem-a-Pulitzer-Campaign-Gaining-Steam:

Kauan ennen Stewart tai Colbert olivat TV voisit luottaa Onion tuo sinulle päivittäinen annos fake tai hauskoja uutisia. Kun hiljattain julkaistun niiden 1000. kysymys, pieni mutta kasvava liike on alkanut painostaa Pulitzer-palkinnon myönnetään satiirinen sivuston. Amerikkalaiset oikeudenmukaisuutta tehdessään Journalism Palkinnot verkkosivuilla kannustaa lukijoita voi lähettää videoita, miksi he ajattelevat Onion ansaitsee kunniaa. Liike on kasvanut niin suureksi, että voit löytää videoita Tom Hanks ja Arianna Huffington keskuudessa käyttäjien materiaaleista.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.