tirsdag den 21. juni 2011

Nokian N950 kehittäjä MeeGo luurin saa virallista: 4 tuuman näyttö, QWERTY-näppäimistö, sama lapsekas unelmia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nokias-n950-developer-meego-handset-gets-official-4-inch-displ/:


Jos se ei kirjan verran vahvistusta tekstiä Nokia, olimme vannon N950 oli yhtä paljon yksisarvinen tänään kuin se on ollut joka päivä ennen . Nytkin kehittäjä versio hiljattain ilmoitti N9 on tulossa meille Sans kuvastoa, jossa vain niukasti muutaman laitteiston toiminnasta koota jotain kuva mielessämme. Onneksi pelkkä maininta "QWERTY-näppäimistö" saa meidät uskomaan, että se tutustumme todella paljon kuin vuoto meidän vakoili takaisin elokuussa 2010 . Tarpeetonta sanoa, tämä MeeGo-pohjainen laite ei koskaan laajasti saatavilla, mutta kiinnostuneille puhkeaisi koodi voi odottaa 4 tuuman TFT LCD (verrattuna N9 n ylivoimainen 3,9 tuuman AMOLED), sama 854 x 480 näytön resoluutio, "erilainen" 8 megapikselin fyysinen kamera, erilainen paikka sanoi kamera, Bluetooth 2.1 + EDR ja hieman vähemmän herkkä magneettikentän. Se on myös vailla NFC-moduuli, ja 1320mAh akku jää hieman alle 1450mAh solun tucked kanssa suorastaan ​​herkullinen N9 . Äidin sana hinta ja saatavuus, mutta Nokian ei epäröinyt muistuttaa meitä siitä, että N950 yksiköissä, jotka eivät alus tulee olemaan "beta laatua ja tulevat ilman minkäänlaista takuuta tai tukea lainkaan." Älä edes edessä - olet vielä ostaa yksi.



[Kiitos, Mark ja Alan]

Nokian N950 kehittäjä MeeGo luurin saa virallista: 4 tuuman näyttö, QWERTY-näppäimistö, sama lapsekas unia perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 01:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink My Nokia Blog , Nokia Blog | lähde Nokia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar