tirsdag den 21. juni 2011

Nexus S hakata ja viritetty teurastus vertailuarvoja, todellisuus on kirottu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:

Nexus S Benchmark

On aina hyvä idea ottaa viitearvoja jyvän suolaa - synteettisten testit eivät aina vastaa toisiaan reaalimaailman suorituskyky. Mutta emme syyttää sinua, jos kirjoitti ne kokonaan pois kun vakoilee näitä tuloksia Android Foorumin jäsen Simms22. Simms otti Nexus S, siunasi sen hieman syaanihapot Mod 7 pixie pöly, ylikellotettu sen 1.544GHz, ja teki muutamia muita parannuksia kaupanpäällisiksi. Tuloksia? Aivan uskomatonta pistemäärä 10082 vuonna Smartbench2011. Esittää, että näkökulmasta, 1.2GHz dual-core Exynos virran Galaxy S II osui vain 3053 - ja muistaa, Nexus S työskentelee yksi ydin haitta. Luoja Smartbech on myöntänyt on bugeja oltava laadittuna (ei eläimellinen Xoom 400 prosenttia antaa sen pois?) Mutta emme ole aivan valmiita hylkäämään numerot pelin täysin - niin mikä tekosyy olisimmeko julkaistavaksi runsaalla määriä pylväskaaviot?

Nexus S hakata ja viritetty teurastus vertailuarvoja, todellisuus on kirottu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android yhteisön | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar