tirsdag den 21. juni 2011

USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/usb-if-releases-extensions-to-usb-video-class-1-1-offloading-co/:


Niille tietämätön, USB Video Class kuvataan laite, joka pystyy streaming video - tiedät, asioita, kuten web , videokamerat, TV-virittimet ja jopa still-kuva kameroita. Pisimpään, sinun piti luottaa koneen tekemään murisija liittyvä työ koodaus video , mutta uusia laajennuksia USB Video Class 1.1 on mahdollistanut kyseisten erittäin apuvälineet H.264. Toisin sanoen, H.264-koodausta voidaan nyt puretaan itse laitteeseen, ja lisäksi puristus tarjoaa enemmän kaistaa muita USB-laitteita. Olemme kertoneet, että H.264 Payload eritelmä on yhteensopiva ohjaimet perustuvat USB-IF: n UVC 1.0 ja 1.1 vaatimukset ja luottaa tukeminen asianmukaisesti MJPG ja / tai Stream perusteella hyötykuorman muodossa, ja jos olet insinööri etsii integroida, tavarat tarvitset istutetaan pois lähde alla olevasta linkistä.

Jatka lukemista USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä


USB-IF Tiedotteet laajennuksia USB Video Class 1,1, purkamiseen puristus on mennä alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 12:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde USB-IF | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar