tirsdag den 21. juni 2011

Seesmic Twitter App putoaa BlackBerry tukea, RIM: n paheksua painumia vielä alhaisempia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:



Kolmannen osapuolen app kokemus on aina tuntui jälkikäteen varten RIM . Surkea valinta ja typerä asennuksesta ovat vain joitakin kysymyksiä vaivaavat BlackBerry omistajat ja kehittäjät, mutta ei ole puhaltaa voimakkaampi App World kuin kun dev putoaa tukea alustalle, omistettuaan tarvittavat resurssit tuoda tuote markkinoiden ensimmäinen paikka. Juuri Seesmic on tehnyt sen suosittu sosiaalisen median app - tehokas 30 kesäkuu yhtiö laskee tuki BlackBerry ", jotta voimme keskittää kehitystoiminnan on (sen) suosituin mobiilialustoille." Se menee niin pitkälle, viittaa siihen, että käyttäjät "kokeilla Seesmic varten Android , iOS , ja Windows Phone 7 ", mikä tietenkin tarkoittaa korvasi BlackBerry yksi enemmän App sopiva laite. Liikkua ei välttämättä tarkoita, että muut devien joukoille seuraavat perässä, mutta jos hyppy alus ei tullut trendi, se saattaisi merkittävästi pelti RIM tulevat voitot , liioittelematta.

Seesmic Twitter App putoaa BlackBerry tukea, RIM: n paheksua sags vieläkin pienempi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 12:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink GigaOM | lähde Seesmic | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar