tirsdag den 21. juni 2011

Liukuva näppäimistö: Se on kuin Swype, mutta Windows Phone 7

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/sliding-keyboard-its-like-swype-but-for-windows-phone-7/:


Vuonna Android valtakunnassa, Swype on elämää muuttava monille, tietysti, mutta palautettiin takaisin Viestit tapoja vanha on oltava kun hyppäämällä aluksen WP7 . Nyt ele jäljittämisestä ristit käytävällä, ja se hyppii yli Microsoftin turvetta kohteliaisuus vedota siihen liukumistoimintaa näppäimistö. Kanssa ulkoasua säännöllisesti ol 'WP7 näppäimistö, tämä asettaa varren floaties tallentaa käyttäjän jäljittämiseen ulos tekstiä, aivan kuten entinen Android fanit ovat tottuneet. Yhtiö menee hieman pidemmälle tarjoamalla pari suojalasit - muodossa Bing haku, tekstiviestit ja sähköposti vaihtoehtoja alareunassa App. Toki, se näkee osansa ensimmäisen tarkistuksen bugit (sana tunnustaminen tuntuu vähän huono, varhaiseen arvosteluja), mutta viileä 1,29 dollaria (ja ilmainen kokeiluversio edeltävänä), se on hyvä hieman halvempaa kuin terapia istunto. Vai mitä?

Liukuva näppäimistö: Se on kuin Swype, mutta Windows Phone 7 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 07:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WM Poweruser | lähde Windows Phone Applist , Zune Marketplace | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar