tirsdag den 21. juni 2011

Mars Express kaappaa Phobos kiertoradalla, on huono video todistaa sen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/mars-express-captures-phobos-in-orbit-has-bad-video-to-prove-it/:




Okei tähtitieteen harrastajat, Kuuntele! Tiedät, että video juuri katsellut yli? Niin, no se ei ole kauheaa 1995-aikakauden CGI, se on oikeastaan ​​häkellyttävä kuvamateriaalia Marsin kuu, Phobos , ohi Jupiter etäisyys. Ansio on mielettömän fiksu ihmiset haltuunsa Euroopan avaruusjärjestön jotka vangiksi 104 kuvaa tämän erityisen yhdenmukaistaminen 1. kesäkuuta yli vaivaiset 68 sekuntia käyttämällä Mars Express luotain. Totta, se vie hieman mielikuvitusta uusien täydessä merkityksessä kuinka kunnioitusta herättävä tämä on, mutta pitää tätä - etäisyys Mars Express ja Jupiter aikaan linjaus tulee 529 miljoonaa kilometriä. Se on noin 329 miljoonaa kilometriä niille teistä vielä ole riittävän vaikuttunut. Turha yrittää kanssa high-end DSLR.

Mars Express kaappaa Phobos kiertoradalla, on huono video todistaa sen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 17:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde ESA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar