tirsdag den 21. juni 2011

Android 3.2 Toimitus tänä kesänä 7-tuumainen tablets, Huawei n MediaPad saa käsitellä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/21/android-3-2-shipping-this-summer-for-7-inch-tablets-huaweis-me/:

Tiesimme, että Android 3.2 oli hieman enemmän kuin räätälöity versio Android 3.1 7-tuumainen liitutaulut, mutta senkin jälkeen puhumaan Huawei, emme olleet aivan varmoja, milloin se olisi liikkuva ulos asioita muiden kuin oman MediaPad . Meidän kaverukset haltuunsa Tämä on minun seuraava onnistui vahvistamaan, että se tulee olemaan lasku jo tänä kesänä, ja hyvässä ja pahassa, niin sitten on viimeinen suuri Android vapauttaa ennen Ice Cream Sandwich lyömällä vähittäiskaupan laitteiden Q4. Lisäksi se bruited että v3.2 tuo tuki Qualcomm prosessorit sekä NVIDIAn Tegra 2-piirisarja, joka voisi johtaa HTC: n Flyer saada päivittää omaa. Mitä enemmän nykyiset suunnitelmat, näyttää siltä, ​​Motorola Xoom - liuskekivi, joka oli juuri äskettäin päivitetty 3.1 - näkevät toinen kohta kasvaa lähiviikkoina, jonka pitäisi antaa meille selvä osoitus siitä, mitä odottaa ohjelmisto-wise kanssa MediaPad putoaa muutamaa kuukautta myöhemmin. Puheen ollen, niin CNET ja MIC Gadget olivat käden Singaporessa tarkastella show-lattia malli että hyvin tablet, ja voit herkutella silmäsi kuvallisia todisteita alas lähde linkeistä.

Android 3.2 Toimitus tänä kesänä 7-tuumainen tablets, Huawei n MediaPad saa käsitellä perin ilmestynyt Engadget on ti, 21 kesäkuu 2011 01:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde CNET , MIC gadget , This Is My Next | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar