onsdag den 14. september 2011

NVIDIA: n Kal-El viittaus tablet Windows 8: Rakenna silmien-on

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/nvidias-kal-el-reference-tablet-running-windows-8-at-build-eyes/:


Tämä voi olla ensimmäinen maailmassa nähnyt NVIDIAn Kal-El viittaus tablet Windows 8, mutta se merkki meidän ensimmäinen läheltä ja (tavallaan) henkilökohtainen sisäänajon kanssa paljon ballyhooed quad-core ARM-prosessori virran yhtä odotettavissa OS . Kuten vielä eilen, NVIDIAn juuri käynnistänyt sen Windows 8 Developer Program , on innokkaan odotuksen uuden käyttöjärjestelmän julkaisu. Tämä into siirtää osaksi meidän lyhyt istua alas porukka tiedottaja, joka ei ollut antaa meille paljon tapa yksityiskohtia. Hän ei kuitenkaan anna meille mitään tietoa tulevaisuudesta vertailuarvot: NVIDIA odottaa näkevänsä merkittäviä akun voitot Kal-El kannettavat - kuten päivää, ei tuntia. Valitettavasti viittaus tablet esillä oli lukittu pleksi solussa, mutta onnistuimme napata muutaman laukausta jo tuttu laite käynnissä Microsoftin uusin. Ne, kuten näette, on Alla olevassa galleriassa.

NVIDIA: n Kal-El viittaus tablet Windows 8: Rakenna silmien-on alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 17:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



FCC Testaa avaaminen välilyöntejä Up To Public

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4e4ZpOxpeuk/FCC-To-Test-Opening-White-Spaces-Up-To-Public:

GovTechGuy kirjoittaa "FCC alkaa testata maanantaina, että antaa yleisön tutustuttavaksi" valkoisia kohtia, "käyttämättömät spektrin välillä televisio-ja radioasemien. Komissio on avautumisprosessissa radioaallot julkiseen käyttöön viime julkaisu ja luvattomat radioaallot lopulta poiki useita innovaatioita, kuten WiFi, langattomat puhelimet ja itkuhälyttimet. Virkamiehet toivovat tällä toimella johtaa parempaan WiFi teknologia, joka voi kattaa jopa 50 mailia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Bejeweled Sato Kognitiivinen Etu iäkkäiden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8NzhqwW8rrc/Bejeweled-Yields-Cognitive-Benefit-In-Older-Adults:

donniebaseball23 kirjoittaa "PopCap Games ja University of Massachusetts Amherst psykologian tutkija Susan K. Whitbourne, Ph.D. on julkaissut tutkimuksen tulokset kohdistaminen tottumukset vanhemmat ja nuoremmat pelaajat. Mielenkiintoista, PopCap n Bejeweled Blitz todettiin olevan hyvä kognitiivinen koulutus työkalu ikääntyneille. Niistä, jotka Bejeweled Blitz säännöllisesti, 47 prosenttia aikuisista yli 50 kertoivat tuntevansa olonsa "terävämpi" ja tehtävissä, ja lähes 24 prosenttia aikuisista yli 65 kokivat hahmontunnistus parantunut. Dr. Whitbourne aikoo tehdä joukon tutkimuksia joissa selvitetään arvo pelaamista vanhemmille katsojille. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rise of Robotic Labor

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rjy_7kIsSwE/The-Rise-of-Robotic-Labor:

kkleiner kirjoitti joilla on linkki singularityhub tarina kasvoi automatisoitu valmistus maailmanlaajuisesti. Artikkelissa lukee: "kiihtyvä kasvu robotti työvoiman viime vuosikymmenen, ja sen laajentuminen kaikilla tuotannon aloilla, on johtanut monet huolissaan tulevaisuudesta ihmisen työntekijöitä. Mutta kuinka laaja on robotti ottaa työvoiman? Ystävämme klo Mezzmer Silmälasit teki joitakin vaikuttavia tutkimukseen ja loi vieläkin vaikuttava infographic selittää nykyisiä ja tulevia robotteja työpaikalla. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:


Jos pidät tarkasti valvoa digitaalisen omaisuutensa kuten mekin, turvallisuus on erittäin huolissaan ulkoisia tallennuslaitteita . Nyt voit pitää arvotavarat lukkojen-ja-avain Satechi n Lockdown - SATA HDD Enclosure että vartijat dataa salattu 256-bittinen suoja ja mahdollistaa salamannopeaa USB 3.0 siirtonopeus . Hyödyntämällä kosketa näppäimistö OLED-näyttö, laite on vain pääsee 4-8 numeroista salasanaa - vaikka se on kytketty tietokoneeseen tai toiseen laitteeseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pitää "varmuuskopio tiedot yhtä turvallinen kuin tietoja asiakkaan henkilökohtainen tietokone." Aika makea, eikö? Lockdown pelaa mukava sekä Mac-ja PC-ja laivaliikenteen nyt 90 dollaria. Hit että PR linkki vain menneen rikki, jos etsit lukita nuo kallisarvoiset tutkielmiin ... mitä teimme siellä?

Jatka lukemista Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian


Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Steve Ballmer touts 500000 Windows 8 lataukset alle 12 tuntia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/steve-ballmer-touts-500-000-windows-8-downloads-in-less-than-12/:


Olemme jo kuulleet, että melko harva olet ladannut Windows 8 koska kehittäjä esikatselu tuli saataville viime yönä, ja se näyttää paljon muuta seudullamme on samoin --- noin 500000 ensimmäisen 12 tunnin aikana, tarkemmin. Se mukaan Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer itse, joka astui lavalle klo Build aiemmin tänään lautasen että erityisesti vähän uutisia ja kertaus kahden viime päivän tapahtumiin. Hit lähde linkkiä alla video täynnä keynote Jos et nähnyt sitä (Ballmer ulkonäkö on noin 2:32 merkki).

Steve Ballmer touts 500000 Windows 8 lataukset alle 12 tuntia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 16:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AllThingsD | lähde Rakentaa | Lähetä | Kommentit

Luonnontieteilijät suunnittelevat "Artificial Volcano" Climate Experiment

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/icvJVxW2-Ss/Scientists-Plan-Artificial-Volcano-Climate-Experiment:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä tonyt3 kirjoittaa "luonnontieteilijät suunnittelevat tekemässä epätavallista ilmasto kokeilu Norfolk lentokentällä ensi kuussa. He aikovat vesisuihkulla ilmaan noin 20 km korkea matkia tulivuori hiukkasia, toivoen, että heidän tuloksensa voi johtaa ratkaisun globaaleihin lämpenemistä. Valitse artikkeli: "kaataminen 10 miljoonaa tonnia materiaalia stratosfääriin kukin käyttää 10-20 jättikokoiset ilmapallot voisi saavuttaa 2C maailmanlaajuinen lämpötilan lasku, tutkijat uskovat. Sulfaatti päästöt Mount Pinatubo purkaus Filippiineillä kesäkuussa 1991 vähentää maailman lämpötilaa 0.5C kaksi vuotta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Neal Gafter Java Under Oracle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O8SQrEoxXvg/Neal-Gafter-On-Java-Under-Oracle:

Nimetön lukija kirjoittaa "Microsoftin Neal Gafter, joka oli ensisijainen suunnittelija ja toteuttaja Java SE 4 ja 5 kielen parannuksia ja nyt toimii myös Microsoft. NET alustalla kielet, keskustelee vaikutus Oracle ostaa Sunin Java tekee kotelo lisäämällä segmentoitu pinot ja meta-esine protokollaa Java, ja tarjoaa joitakin oivalluksia siitä, miten Java ja C # /. NET vertaa. " Pari ensimmäistä vastauksia mutkitella hieman, mutta sen jälkeen haastattelun poimii ja on ihan hyvä lukea.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google kunnioittaa "älä-Track-Me-Bro" pyynnöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-0X0O40yvMc/Google-To-Honor-Dont-Track-Me-Bro-Requests:

theodp kirjoittaa "Jonakin päivänä pian, Google sallii omistajat Wi-Fi-tukiasemat jättäytyä Googlen palvelu, joka käyttää tietonsa määrittää sijainnin toisten älypuhelimissa. opt-out palvelu otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti, vaikka se luotiin aloitteesta Euroopan yksityisyyteen sääntelyviranomaisten Google Global Privacy Counsel Peter Fleischer selitetty blogi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






AMD Fusion tablets Windows 8: Build 2011: käytännön kanssa video

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/amd-fusion-tablets-running-windows-8-at-build-2011-hands-on-wit/:


Olette jo nähneet meidän syvällistä käytännön Samsungin Series 7 Slate, kehuskelevan Intel-prosessori ja Windows 8, ja nyt on aika antaa muut kaverit vähän rakkautta. Saimme mahdollisuuden istua alas ihmiset on AMD päälliköiden Fusion APU, ennen Expo ovet avautuivat täällä Build, ja olisi vähättelyä sanoa, että he innoissamme saada heidän x86 piirisarjan käynnissä Windows 8 koneita. Kuten Samsungin Slate, AMD oli komeilu pari liuskeista olemme nähneet ennen, erityisesti Acer Iconia Tab W500 , käynnissä yhtiön C-50 APU, ja MSI: n WinPad 110W , urheilu Z-01 APU. Tämä on ensimmäinen yhtiön nähnyt Metro UI käynnissä sen piirisarjat, ja heidän kaltaisiaan, olemme vaikuttuneita sen suorituskykyä. Saat samalla nopean käynnistyksen täällä, sekä nopea ja nesteen koskettaa navigointi. Valitettavasti ne eivät ole luopumassa yksityiskohtia tulevaisuuden laitteita, mutta meidän pitäisi nähdä Brazos virran Windows 8 tablets, pöytäkoneet ja kannettavat ajoissa. Jos tarkastelemme AMD virran Windows 8, tutustu videon jälkeen tauon.

Jatkaa lukeneisuus AMD Fusion tablets Windows 8: Build 2011: käytännön kanssa video



IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:


Emme puhu Pixel Qi -tyyliin säästöt tai mitään, mutta sitten taas, IDT ei pyydä teitä oja perinteiset LCD teidän retinas kieltäytyä askeleen päässä. Yhtiön Panel Self Refresh teknologia lahjan merkittävä piristysruiske täällä IDF , jolloin otettiin käyttöön maailman ensimmäinen Embedded DisplayPort (EDP) 1.3-yhteensopiva Timing Controller integroidulla PSR tekniikkaa. Paljon technobabble, varma, mutta tässä lowdown: tätä kamaa sekoitus, useimmat käyttäjät näkevät ylöspäin 45 minuuttia akku saada, sillä paneelit eivät vaadi jatkuvaa virkistävää.



Myönnettäköön, virransäästön ovat vain nähneet staattisia kuvia ruudulla, ja sinun PSR-pohjaisten näytönohjain hyödyntää. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Intel näyttää olevan osaksi ajatus käyttää tätä kamaa lisätä yleistä akun Chipzilla-pohjaisia ​​koneita, joten sen ei pitäisi olla liian kauan ennen kuin se alkaa avautumisen, kannettavien tietokoneiden ja Ultrabooks. Siitä, miten taikuus oikeastaan ​​toimii? IDT: n PSR teknologia "tunnistaa staattisen kuvan ja tallentaa sen paikallista TCON yhtenäisesti kehyspuskuriin, sitten se saumattomasti Näyttää kuvan paikallisesta kehyspuskuriin mahdollistaa EDP tärkein linkki ja valtaosa GPU toimintoja on virran katkaisun , mikä aiheuttaa suurta valtaa säästöjä. " Tutustu paljastustilaisuudessa video juuri tauon jälkeen.

Jatka lukemista IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video)


IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .