onsdag den 14. september 2011

IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/idts-power-saving-panel-self-refresh-tech-coming-to-laptops-ul/:


Emme puhu Pixel Qi -tyyliin säästöt tai mitään, mutta sitten taas, IDT ei pyydä teitä oja perinteiset LCD teidän retinas kieltäytyä askeleen päässä. Yhtiön Panel Self Refresh teknologia lahjan merkittävä piristysruiske täällä IDF , jolloin otettiin käyttöön maailman ensimmäinen Embedded DisplayPort (EDP) 1.3-yhteensopiva Timing Controller integroidulla PSR tekniikkaa. Paljon technobabble, varma, mutta tässä lowdown: tätä kamaa sekoitus, useimmat käyttäjät näkevät ylöspäin 45 minuuttia akku saada, sillä paneelit eivät vaadi jatkuvaa virkistävää.



Myönnettäköön, virransäästön ovat vain nähneet staattisia kuvia ruudulla, ja sinun PSR-pohjaisten näytönohjain hyödyntää. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Intel näyttää olevan osaksi ajatus käyttää tätä kamaa lisätä yleistä akun Chipzilla-pohjaisia ​​koneita, joten sen ei pitäisi olla liian kauan ennen kuin se alkaa avautumisen, kannettavien tietokoneiden ja Ultrabooks. Siitä, miten taikuus oikeastaan ​​toimii? IDT: n PSR teknologia "tunnistaa staattisen kuvan ja tallentaa sen paikallista TCON yhtenäisesti kehyspuskuriin, sitten se saumattomasti Näyttää kuvan paikallisesta kehyspuskuriin mahdollistaa EDP tärkein linkki ja valtaosa GPU toimintoja on virran katkaisun , mikä aiheuttaa suurta valtaa säästöjä. " Tutustu paljastustilaisuudessa video juuri tauon jälkeen.

Jatka lukemista IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video)


IDT: n virtaa säästävä paneeli Self Refresh tech tulossa kannettavat tietokoneet, Ultrabooks ja tablets (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 13:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar