onsdag den 14. september 2011

Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/satechi-will-lockdown-your-sata-hard-drive-boasts-usb-3-0-too/:


Jos pidät tarkasti valvoa digitaalisen omaisuutensa kuten mekin, turvallisuus on erittäin huolissaan ulkoisia tallennuslaitteita . Nyt voit pitää arvotavarat lukkojen-ja-avain Satechi n Lockdown - SATA HDD Enclosure että vartijat dataa salattu 256-bittinen suoja ja mahdollistaa salamannopeaa USB 3.0 siirtonopeus . Hyödyntämällä kosketa näppäimistö OLED-näyttö, laite on vain pääsee 4-8 numeroista salasanaa - vaikka se on kytketty tietokoneeseen tai toiseen laitteeseen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pitää "varmuuskopio tiedot yhtä turvallinen kuin tietoja asiakkaan henkilökohtainen tietokone." Aika makea, eikö? Lockdown pelaa mukava sekä Mac-ja PC-ja laivaliikenteen nyt 90 dollaria. Hit että PR linkki vain menneen rikki, jos etsit lukita nuo kallisarvoiset tutkielmiin ... mitä teimme siellä?

Jatka lukemista Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian


Satechi tulee Lockdown SATA-kovalevy, tarjoaa USB 3.0 liian alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar