onsdag den 14. september 2011

GoInstant selaimesta Jakaminen ei latauksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mJw2HqL5iCM/:

Screen Shot 2011-09-13 at 2.47.54 PM

Innovatiivinen selaimen yhteistyössä teknologia Go Instant lanseeraa yksityisen beeta tänään klo TechCrunch haitata ensimmäistä kertaa, että ihmiset surffailla verkossa toistensa kanssa ilman ladata ylimääräisiä plugin tai ohjelmistoja.


Oletpa sitten Mac, PC, mobiililaitteiden kuten iOS, Android, Blackberry tai muita web-selailu laitteeseen, Go Instant avulla käyttäjät, jotka haluavat tehdä yhteistyötä toistensa kanssa tietyllä URL jakaa linkin ja aloittaa yhteistyön selailuistunnosta.


Mukana perustamassa Uhma ja Jevon MacDonald ovat teknologia veteraanit MacDonald irtoamassa työjakso kuten senior partner Dachis Group ja Uhma on entinen teknologiajohtaja ja sosiaalista pelaamista käynnistyksen Hieman sosiaalinen. Käyttämällä Node.js, Socket.io ja Redis, että GO Instant ei edellytä ladata tai mitään erityisiä ohjelmistoja on merkittävä.


Co-perustaja Gavin Uhma kertoo minulle, että kuluttaja käyttää kohdalla App on ohjelmisto palveluna, helppo ja automaattinen yhteistyössä lukemassa voisi olla erittäin hyödyllistä yrityksen laajojen esittelyjen ja asiakastuki ", eikä selittää tuotteen jollekulle, voit Rekisteröidy, kirjaudu ja voit näyttää heille, miten käyttää sitä "Uhma kertoo.


Uhma katsoo hänen kilpailijoiden olevan screensharing ja yhteistyön työkaluja kuten WebEx, join.me, Glance, GoToMeeting mutta katsoo, että mikä erottaa GoInstant on, että se oli rakennettu web ei PC, sen tekniikka toimii nopeasti ja kokonaisuudessaan sivun äänin suunnittelu.


GoInstant suunnitelmat ansaitset perimällä yritykset asettaa maksu per käyttäjä per kuukausi.


Yhtiö äsken mojova kierros siementen rahoitusta ne ovat myös ilmoitti tänään kello 1.700.000 dollaria vuodesta Freestyle Capital, Baseline Ventures, Greylock Partners, sosiaali Leverage, Chamath Palihapitya, Ed Sim ja Juri Milner.


Q & A


MS: Mielestäni suurin asia sinulle on miettiminen, miten sinun mennä markkinoille strategia toimii

: Olemme katsoi.


WC: Olen innoissani tästä, se on noin yksilöimällä, kuka haluaa käyttää sitä. Vihaan web ex.

: Jokainen VC sanoo samaa.


AC: Voitko kertoa liitäntä?


: Halusimme pitää tätä niinkin yksinkertainen kuin pystyimme.


JC: En voi estää teknologiaa? Oletko Kanadan?


: Voit hallita session tietosuojahallinta, jne. Ja kyllä, olen kanadalainen.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar