onsdag den 14. september 2011

Logitech julkisti Wireless Headset, mankka ja tablets, älypuhelimet ja Radio Raheem

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/logitech-unveils-wireless-headset-boombox-for-tablets-smartpho/:


Logitech : n perheen iDevice sopiva lisävarusteet sai hieman suurempi tänään, lisäämällä uusia langattoman kuulokemikrofonin ja langattoman mankka. Entinen (kuvassa yllä) avulla käyttäjät voivat vaeltaa jopa 33 metrin päähän heidän iPad, iPhone, iPad tai Bluetooth-laitteita, siinä on melua vaimentava mikrofoni ja tarjoaa jopa kuusi tuntia kestävä akku. Boombox puolestaan ​​tuntuu jakavan paljon sen DNA että S715i kannettavat soittimet telakka saimme käsiini viime vuonna. Paitsi sen samanmallinen (kuva tauon jälkeen), Logitech Bluetooth-järjestelmä myös on kahdeksan räätälöityä ajurit (mukaan lukien, kuten sen serkku, pari neodyymi 3-inchers), sijaitsee akku kuusi tuntia kestävä ja voi toiminto jopa 33 metrin päässä mitään iDevice. Kuulokemikrofoni on saatavilla joskus tässä kuussa 70 dollaria, jossa mankka lyömällä markkinoille lokakuussa 180 dollaria. Lisätietoja Tutustu koko PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Logitech julkistaa Wireless Headset, mankka ja tablets, älypuhelimet ja Radio Raheem


Logitech julkisti Wireless Headset, mankka ja tablets, älypuhelimet ja Radio Raheem alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 syyskuu 2011 04:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Logitech (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar