onsdag den 14. september 2011

Qraft: Airbnb esimerkiksi lentokoneissa, junissa, ja autot (Ja junilla, tarkoitan Boats.)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Fb4CMbH5byU/:

Screen shot 2011-09-13 at 6.04.42 PM

Kun olet vain pissata babe, ajatus uuden lelun on jännittävin juttu ikinä. Sitten kasvaa, ja "lelut" tullut naurettavan kallista. Haluat Chevy Corvette C6 Z06? Tämä tulee olemaan 70.000 dollari, kiitos. Olet kiinnostunut poimien 2011 Roehr 1250sc moottoripyörän? 40.000 dollari.


Vaikka olen varma paljon meidän täysin onnistunut lukijoita ei ole mitään ongelmaa heittää ulos käteisenä sellaista, valtaosa meistä vain ei voi yskä sitä. Siellä Qraft tulee - Ajattele sitä Airbnb varten aikuinen leluja. Voit viettää päiväsi että Z06 on 950 dollaria. Ja 2011 Roehr 1250sc? $ 600/day.


Viimeisen moottoripyörien ja autojen, Qraft myös tarjoaa jopa tavoin ihmiset vuokrata veneitä, helikoptereita, lentokoneita, Asuntoautot ja muita epämääräisiä vaihde (kuten Super kallista Camping reppu) ikätovereita. Joten jos sinulla on super cool vene, jota ei saada paljon käytä, tai RV istuvat autotalli koko kauden, voit vain lähettää sen nyt Qraft ja tehdä vähän rahaa.



Qraft voit vuokrata päivä-, viikko ja kuukausi, ja jokainen käyttäjä valitsee oman hinta. Haku alkaa perustamalla sijainnin, mutta se näyttää Qraft ei ole aivan laajentunut puolilta kesken. New York ei ole tuettu, esimerkiksi kun San Fran on. Palvelu on vapaasti liittyä.


Palvelu tarjoaa vakuutus kohteet vuokrata joten jos joku päättää rulla auton ojaan, se ei maksa paljon. Qraft tarjoaa myös palautejärjestelmä on vuokralaisten ja omistajien ja niillä on myös järjestelmä vahvistaa ajokorttia tiedon kautta skannaukset. He yrittävät välttää kovia kokemuksia joita Airbnb omassa romahdus . Ilmeisesti nämä kaverit eivät ole tekemisissä kiinteistö joten ei juuri mahdollisuuksia mene-päätöksentekoa kylpyammeessa mutta olisin täysin kännissä jos joku kääntyy minun Tesla (olettaen olin Tesla.)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar