onsdag den 14. september 2011

Kensington tallustaa ulos universaali tablet tapauksessa BunjeeAir Virta löytäminen aiheeton iPhone

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/14/kensington-trots-out-keyfolio-pro-universal-tablet-case-bunjeea/:


Sen lisäksi, että kolmiosainen haarniska tapauksessa, että ketjut iPadisi sen hotellin tiskille, Kensington hiljaa lisätty kolme muita tuotteita sen kokoonpano - kirjava kokoelma käynnissä läpi alkaen yleinen tablet asian doo-isä, joka värähtelee, kun " uudelleen lähdössä iPhone kotona. Alkaen doo-isä, BunjeeAir Power on 100 dollaria lisävaruste tarpeeksi pieni mahtuakseen avainnippu, ja paria ilmainen iOS app ja erikoistapaus (sisältyy nippu). Jos tämä kuulostaa kömpelö setup, pitää mielessä, että Apple ei salli kolmannen osapuolen lisävarusteita lukita puhelin Bluetoothin kautta, joten Kensington kiertää että kehittämällä lisävaruste, joka liitetään iPhonen 30-nastainen liitin ja kommunikoi 2,4 GHz langaton yhteys sijaan. Joten, kun olet laittaa tapauksessa, avainnippu värisee ja piippaa kerran saat noin 30 metrin päähän puhelimesta, ja se tulee lopulta lukita laitteen myös etäyhteyden, too. Kuten lisätty touch, jos pakkauksissa 1500 mAh akku ja korttipaikka "pyöreän kotelon taakse johon voit lisätä luottokortilla tai hotellihuoneen avain muoti hätävara seisontatuki. Harmi mikään tämä auttaa sinua seuraavan kerran hylätä iPhone takapenkillä taksin.



Moving pitkin, yhtiö ilmoitti KeyFolio Pro, laita irrotettava Bluetooth-näppäimistön ja irrotettava tarranauhalla kulmat että tulee sovi mihinkään 10-tuumainen tablet. Tapaus, joka maksaa 100 dollaria, on myös kynä haltija ja seitsemän lovea, jolloin voit prop tablet ylös 22 - 72 asteen kulmassa. Kääriminen se ylös, siellä Absolute Power, 120 dollaria, 100 watin tiili USB ja micro-USB-liitintä, joka on tarkoitus korvata sovitin mukana kannettavan tietokoneen. Lopuksi, olemassa, että kynä näet niissä käytännön laukausta - 18 dollaria kynällä, joka kaksinkertaistaa kuin todellinen, rehellinen-to-hyvyys kynä, jonka kruunasi kanssa irrotettava suojus. Peek käsiimme-laukausta alle yhdessä vid tauon jälkeen - tiedät, jos katsot befuddled toimijat löytävät he ovat unohtaneet iPhone on sinun käsityksesi railakas aikaa.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar