onsdag den 14. september 2011

Engadget Show palaa tiistai 20 syyskuu - voittaa lipun teippiä!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/13/the-engadget-show-returns-tuesday-september-20th-win-a-ticke/:


Voi mies, meillä on toinen vauhdikas episodi Engadget Show tulossa haluamallasi tavalla! Tällä kertaa ulos, me vieraili ainoa Jonathan Coulton, kuka kohtelee meitä jossain rockin ja regaling meille tarinoita hänen virus halki musiikkiteollisuus. Tim ja Brian myös istuu alas luojia Keepon, keskustella suloinen pikku keltaista Bot n tie vuorovaikutteisen oppimisen välineenä hyllyille. Ja me voidaan ottaa matka Frog Studio Sohossa ja Maker Faire Queens, NY, ja keskustella jotkut meidän suosikki DIY hankkeita Make: Live yhteistyö isännät Becky Stern ja Matt Richardson.



Engadget Show sponsoroi Sprint ja järjestetään intiimi NYC studio, joten jos haluat päästä sisään, sinun täytyy voittaa lipun ennakkoon. Mutta älä huoli, jos et voi saada siellä henkilö meidän täytyy ladata jopa pian teippiä.



Sprint on myös tarjoamalla 60 taattu lippuja Engadget Show teippiä ensimmäiseen 60 yrittäjille, jotka teksti "Engadget" on 467467 tai kirjoittaa verkossa! Standard tekstiviestien hinnat koskevat. Klikkaa viralliset säännöt ja nähdä kuinka voit kirjoittaa verkossa.



Jos asut ulkopuolella Tri-State alue (NY, NJ, CT), voit kirjoittaa verkossa, jossa on mahdollisuus voittaa kahden hengen matkan New Yorkiin osallistua Engadget Show. Standard tekstiviestien hinnat koskevat. Klikkaa tästä päästäksesi.



Tässä ovat tiedot, jos voitat lippu:


  • Tapahtuma on kaikenikäisille.

  • Avaamme ovet ja alkaa istuma klo 17:15 20. syyskuuta, ja teippaus alkaa 18:00. Tulemme sulkemalla ovet klo 17:50.

  • Voittajat on poimia vahvistaa ja tulostaa liput 24 tuntia ennen teippaus alkaa tai riski menettää paikkansa.

  • Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanasi teippiä.

  • Show pituus on noin tunti.


Jos olet jäsen Media haluaa osallistua, ota yhteyttä osoitteeseen: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, ja yritämme vastata sinulle. Kaikki muut media kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: engadgetshow [at] Engadget [piste] com.



Tilaa Show:



[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).

[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).

[ RSS M4V ] Lisää Engadget Näytä syötteen (M4V) omaan RSS-lukijaasi ja toimitettavaksi automaattisesti.

Engadget Show palaa tiistai 20 syyskuu - voittaa lipun teippiä! alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 syyskuu 2011 17:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar