lørdag den 26. februar 2011

Atomic antennien Lähetä kvantti-informaation

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Nw_lXGsRAI/Atomic-Antennae-Transmit-Quantum-Information:

intellitech kirjoittaa "Itävallan johtama tutkijaryhmä fyysikko Rainer Blatt ehdottaa pohjimmiltaan uusi arkkitehtuuri quantum laskentaa. Ne ovat kokeellisesti quantum antenneja, jotka mahdollistavat vaihdon kvantti-informaation toisistaan kaksi muistipaikkaa sijaitsevat tietokonesiru. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia rakentaa käytännön kvanttitietokoneet. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Shuttle Discovery Docks kanssa avaruusasemaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ensC9DUPj4s/Shuttle-Discovery-Docks-With-Space-Station:

Velcroman1 kirjoittaa "Avaruussukkula Discovery on telakoituna Kansainvälisen avaruusaseman viimeisen kerran klo 14:15 EST, jos se tekee viime toimitus kiertoradalla avaruudessa lab - ennen pysäköinti viime kädessä museo. Oivaltamalla läsnäoloa, ISS tulee todella "kansainvälisen" avaruusasemaa. Tämä on ensimmäinen kerta avaruusalus Yhdysvalloista, Venäjältä, Euroopassa ja Japanissa ovat kaikki typistetty samanaikaisesti, NASA sanoi. asemalta järjestetään myös Leonardo Multipurpose moduulin rakennettu Italian avaruusjärjestö ja äskettäin sai Dextre, Kanadan avaruusjärjestön robotti työmies. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ChaCha haastaa HTC ja ole puhelimen tavaramerkkiloukkaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:


Facebook puhelin huhut olivat ravistelemalla melko vähän aikaa , sitten HTC vastasi kysymykseen, että näennäisesti kukaan pyytänyt toimittamalla teille maailman puhelimen oma Facebook-painiketta ... ChaCha . Mitä voidaan pitää vain onnenpotku koko ihmiskunnalle, Taiwanin luurin valmistaja on annettu mahdollisuus korjata sen nimeäminen gaffe kohteliaasti tavaramerkkiloukkaus puku nostanut ChaCha Inc. Tämä yhtiö tavaramerkittyä sen nimen ja logon vuonna 2007 tekstin ja äänen internet hakukone palvelut ja (oikeutetusti) tyytymätön HTC valinta nimet sen ole keskittynyt luurin. ChaCha ei halua matkapuhelimen käyttäjää ajatellen, että se hyväksyi puhelin, ja koska yhtiön leipää ja voita tarjoaa mobiilihakupalvelujen, kuten sekavuus näyttää todennäköiseltä. ChaCha kysyy rahoille vahingoista ja pysyvää määräystä estää puhelimen menossa markkinoille nimensä. Se on hienosti meitä - jos vain tuomioistuimet voisivat myöntää määräys poistaa että Facebook-painiketta.

ChaCha haastaa HTC ja ole puhelimen tavaramerkkiloukkaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 15:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Phonescoop | lähde Justia | Lähetä | Kommentit

NASA haluaa Avaruusalukset Mars paluumatka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DFwz9bxVc4/NASA-Wants-Spacecraft-For-Mars-Return-Trip:

coondoggie kirjoittaa "Jos joskus ei saada Marsiin, tulossa kotiin, saattaa olla niin vaikeaa. NASA tänään valinnut kolme yritystä - Alliant Techsystems, Lockheed Martinin ja Northrop Grumman - sen on tehtävä määritellä avaruusalus, joka jättää Mars, luultavasti kuormataan ensimmäisen punaisen planeetan kivilajinäytteet, myöhemmin mahdollisesti ihmisiin - ja turvallista matkaa takaisin Maahan. insinööritaidon haasteita näiden kolmen yrityksen kasvot ovat valtavat. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko tech: lisää HBGary laskeuma suitsimaan oman Nook Väri ja lisää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yL5HS4Y1ReA/week-in-tech-more-hbgary-fallout-rooting-your-nook-color-and-more.ars:


Black Ops: miten HBGary kirjoitti takaportteja, että hallitus : iskut viime viikolla Anonymous vartioimisyrityksiä HBGary on jenkki takaisin verho pimeässä maailmassa valtion tukemia haittaohjelmia. Mistä Yhdysvaltain armeija saa asiak rootkit? Se ostaa niitä ja 0-päivä hyödyntää, jotka tuottavat heille-yksityisiltä vartiointiliikkeiden.


Miten juuri Nook Väri muuntaa se Android tabletti : Nook Color on potentiaalia olla vakuuttava edullisen tabletti. Tässä opetusohjelmassa aiomme keskustella siitä, miten juuri Android-pohjainen laite, jotta altistaa piilotettu voima. Tässä prosessissa opit käyttämään Ajatonta nimeltä "Auto-Nooter" (just don't get it lähellä housut).


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Fly Or Die (Tablet Edition): Motorola Xoom Ja Kno

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0QUSzv0qrfA/:

Array

Modder kääntyy RROD kärsineiden Xbox 360 tulee PS3 arcade-ohjain, ihanuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/modder-turns-rrod-stricken-xbox-360-into-ps3-arcade-controller/:


Vuonna uusin Xbox 360 hakata , modder nimeltä Morris on muotoiltu PS3 -ohjaimen pois mikään muu kuin - niin ironista kuin se voi tuntua - kuollut Xbox 360 . Se on oikein, jossain siellä, PlayStation 3 on kaadettu sen verivihollinen, armottomasti perattu sisäosat ja nyt on modded Xbox sen ikuinen orja. Jos sisältää kaikki painikkeet sinun nauttia klassisesta beat-'em-up - ohjainta, neljä PlayStation painiketta, R1 ja R2. Ei paljon enemmän Hanhi on lähde-linkkiä ja tarpeeksi niin yksityiskohtaisesti ja opetuksen aloita oma arcade stick liikaa.

Modder kääntyy RROD kärsineiden Xbox 360 tulee PS3 arcade-ohjain, ihanuutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 13:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kotaku | lähde Shoryuken | Lähetä | Kommentit

Microsoft osoittaa pois Radical Uusi käyttöliittymä, voidaan käyttää Windows 8

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/givLM7djAJ0/Microsoft-Shows-Off-Radical-New-UI-Could-Be-Used-In-Windows-8:

autospa kirjoittaa "Kun kolme ja puoli minuuttisen videon, Microsoft voi olla osoittanut maailmalle, mitä se on varattuna innokkaasti odotettu Windows 8. Vuonna video Microsoft oli radikaalisti erilainen käyttöliittymä aiemmasta Windows - jopa Windows 7. Running pinnalla 2, kosketusnäytön seuraaja alkuperäisen Microsoft Surface, laite hyväksyy panosta Windows Phone 7 luurin (HTC HD7). Ohi ovat kuvakkeet ajaa Windows, OS X ja Linux-käyttöjärjestelmiä menneistä ja nykyisistä. Niiden tilalle ovat "kuplia", jotka ovat vuorovaikutuksessa tiedostoja ja lähettää streaming tiedot pois internetistä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Onko roskakoriin hyvä GUI metafora?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHmgeEHN8rs/Ask-Slashdot-Is-the-Recycle-Bin-a-Good-GUI-Metaphor:

dsginter kirjoittaa "aikana viime Windows 7 päivitystä, poistin" roskakoriin "näkymisen käyttäjän työpöydälle. Miksi? Koska tämä mahdollistaa käyttäjien hakea hairahtunut poistoja. Vaikka tämä oli tavoite" roskakoriin "ensimmäisen paikka, useimmat ihmiset (minä mukaan lukien) ovat hyvä tapa pitää työtila pysyy siistinä ja "ottaa pois roskakoriin", kun he näkevät, että se on täynnä. Joillekin niiden OCD tarkoitti, että poistamalla tiedosto on kaksivaiheinen prosessi: Poista tiedosto ja tyhjennä roskakori. Poistamalla se katsoo, olen huomannut, että alkuperäinen toiminto on kunnostettu muutama sana kertaa, että sitä todella tarvitaan. Miksi tuhlata pikseliä näin huono metafora? " Menemästä pidemmälle, on olemassa joitakin yhdistelmä metafora ja käyttötapa, että haluat löytää enemmän hyötyä tai luonnollista?


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Let's Calm Down On Google-ITA Deal

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cav4R72Wyg0/:

Array

Gillmor Gang 2.26.11 (TCTV)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PJ0fQgPACMI/:

Array

AOC Aire Black LED-taustavalaistu seuraa, lisää samanlaista, nyt musta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/aoc-aire-black-led-backlit-monitors-more-of-the-same-now-in-bl/:


Jos tämä Kapean seurata näyttää tutulta, se on hyvä syy - AOC: n uusi Aire Black LED näytöt ovat lähes identtiset niiden valkoiset kollegansa , paitsi pari poikkeusta. Kuten nimestä voi päätellä, uudet näytöt ovat kaikki mustia asia, ja tulevat 20 -, 22 - ja 23-tuumainen toistojen. Hoikka näytöt myös ovat varustettu uusi ohjelmisto-ominaisuus nimeltä näyttö + jonka avulla käyttäjät voivat jakaa näytön neljään eri työtiloissa. Muu kuin, että ei ole paljon uutta tässä - kuten muutkin Aire sarjan Aire Black ominaisuuksia 12,7 millimetrin paksuisella näytöllä, kuvasuhde 16:9, 50,000,000:1 dynaaminen kontrasti, DVI-HDPC tulo, ja viisi millisekunnin vasteaika. Jos pidät näytöt laiha, voit saada käsiinsä eebenpuu näyttää nyt 129 dollaria (20 tuumaa), 149 dollaria (22 tuumaa) tai 179 dollaria (23 tuumaa). Koko PR jälkeen hypätä.

Jatka käsittelyssä AOC Aire Black LED-taustavalaistu seuraa, lisää samanlaista, nyt musta


AOC Aire Black LED-taustavalaistu seuraa, lisää samanlaista, nyt musta perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 07:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde AOC | Lähetä | Kommentit

RIM, Bank of America kumppaniksi Mobiili Lompakko NFC oikeudenkäyntiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/rim-bank-of-america-partnering-up-for-mobile-wallet-nfc-trial/:


Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että RIM on menossa all-in NFC ( ei kaikki? ), mutta emme ymmärrä, että he olivat menossa taannehtivasti myös. NFC maksu oikeudenkäynti tulossa mukaan RIM ja Bank of America avulla valitaan testaajille saada NFC-yhteensopivaa takaisin niiden Curve 8520 tai 8530, Tour 9630 tai Bold 9000, 9650 tai 9700 - toisin sanoen, useimmat Yhtiön muotokuva QWERTY malleja parin viime vuoden aikana. Tarvitset myös aktiivinen Bank of America tilille, jolloin voit hyödyntää oman "Berry on NFC liittimiin saat maksaa siitä. Oikeudenkäynti alkaa tänä keväänä, ei sanaa, kun se voisi olla kaikille avoin.



[Kiitos, Dylan]

RIM, Bank of America kumppaniksi Mobiili Lompakko NFC oikeudenkäynnin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Kuinka Sun ostettuna Apple Computer (lähes)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7itl6CssbgY/How-Sun-Bought-Apple-Computer-Almost:

Hugh Pickens kirjoittaa "Oli aika 1990-luvulla, jolloin Aurinko, sen varakkain oli valmis ostamaan Apple, jolloin se oli alin kohta sen Syöte historia ja nyt eWeek raportteja siitä, miten paljon Sunin ostaa Apple putosi. "Takaisin vuoden 1995 alussa -96, kun olimme meidän piikin, olimme kirjaimellisesti tunnin päässä ostaa Applen noin $ 5 6 dollaria osakkeelta, sanoo entinen Sun toimitusjohtaja Ed Zander." En tiedä mitä aioimme tekemistä sen kanssa, mutta olimme menossa ostamaan sitä. " Sun perustaja Scott McNealy lisää, että oli pankkiiri Apple-puolella, joka pohjimmiltaan esti sen. "Hän laittoi niin paljon termejä paljon, että meillä ei ollut varaa mennä tekemään sitä." Voisiko olla iPhone, iPads ja iPodit markkinoilla tänään, jos Sun Microsystemsin olisi voinut sulkea käsitellä ostavansa Apple 1990-luvun puolivälissä? Ei, sanoo McNealy. "Jos olisimme ostaneet Apple, ei olisi ollut iPodit tai iPads ... Olisin ruuvattu että ylös. '"


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Sota Pieni Mail Servers?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ufVrmFK7GSc/Ask-Slashdot-War-Against-Small-Mail-Servers:

softegg kirjoittaa "Oma yritys isännöi omaa sähköpostipalvelinta. Olemme nopea liike yhteyksien kautta Verizon ja Comcast. Äskettäin Verizon ja Comcast on estää portin 25 aiheuttaa sen, että yksityinen postin palvelin lakkaa toimimasta. Lisäksi monet palveluntarjoajat juuri alkanut estää postia peräisin olevat IP-osoite lohkon modeemeista. Niinpä aloimme rahanpesun viestisi läpi 3rd party palvelu nimeltä DNSexit. Päivitä McAfee MAPS anti-spam-järjestelmä kertoo meille, että he estävät DNSExit roskapostia. Pohjimmiltaan olemme löytää itsemme yhä eristyksissä Lähettämällä lähtevän postin. Mikä on pieni yritys pitäisi tehdä, jos haluat luoda oman sähköpostin? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.