lørdag den 26. februar 2011

ChaCha haastaa HTC ja ole puhelimen tavaramerkkiloukkaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/chacha-sues-htc-for-facebook-phone-trademark-infringement/:


Facebook puhelin huhut olivat ravistelemalla melko vähän aikaa , sitten HTC vastasi kysymykseen, että näennäisesti kukaan pyytänyt toimittamalla teille maailman puhelimen oma Facebook-painiketta ... ChaCha . Mitä voidaan pitää vain onnenpotku koko ihmiskunnalle, Taiwanin luurin valmistaja on annettu mahdollisuus korjata sen nimeäminen gaffe kohteliaasti tavaramerkkiloukkaus puku nostanut ChaCha Inc. Tämä yhtiö tavaramerkittyä sen nimen ja logon vuonna 2007 tekstin ja äänen internet hakukone palvelut ja (oikeutetusti) tyytymätön HTC valinta nimet sen ole keskittynyt luurin. ChaCha ei halua matkapuhelimen käyttäjää ajatellen, että se hyväksyi puhelin, ja koska yhtiön leipää ja voita tarjoaa mobiilihakupalvelujen, kuten sekavuus näyttää todennäköiseltä. ChaCha kysyy rahoille vahingoista ja pysyvää määräystä estää puhelimen menossa markkinoille nimensä. Se on hienosti meitä - jos vain tuomioistuimet voisivat myöntää määräys poistaa että Facebook-painiketta.

ChaCha haastaa HTC ja ole puhelimen tavaramerkkiloukkaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 15:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Phonescoop | lähde Justia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar