lørdag den 26. februar 2011

Clash of the Titans jatko on toinen 2D-to-3D muuntaminen ja Alkuvaiheen liian?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/clash-of-the-titans-sequel-will-be-another-2d-to-3d-conversion/:


Kun huono vastaus ensimmäiseen Clash of the Titans elokuvan ja sen huonompaa 3D, kohteliaisuus ryntäsi muuntamisprosessin , luulisi, että ne eivät koskaan yritä sitä uudestaan, ja olisit väärässä. Johtaja Jonathan Liebesman, tuore pois Battle: LA on helming jatko Wrath of the Titans ja sanoo oli puhunut osaksi tekemässä muuntamisprosessissa uudelleen (mutta ammunta tässä mielessä, Piranha 3D-tyyliin ) tämä leffa on useita demoja, mukaan lukien Christopher Nolanin Alkuvaiheen . Tämä on merkittävä niin, koska ei 3D uusintajulkaisu on ilmoitettu visuaalisesti mukaansatempaava leffa, mutta myös siksi, Nolan itse on ehdottanut 3D olisi huono valinta, koska himmeneminen vaikutus lasit. Warner Bros voisi hoitaa ainoastaan kertoa Cinematical "Tällä hetkellä suunnitelmat Alkuvaiheen 3D voida vahvistaa", jättäen mahdollisuus palata rinnalla Star Wars , Titanic ja muita käänteen tuuli nyt.

Clash of the Titans jatko on toinen 2D-to-3D muuntaminen ja Alkuvaiheen liian? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 20:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Blu-ray.com | lähde PLUSSA , MovieWeb | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar