lørdag den 26. februar 2011

Microsoft Research osoittaa pois seuraavan sukupolven ele rajapinnat, Kinect integraatio, muut neato juttuja (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-shows-off-next-generation-gesture-interfaces/:

Microsoft Research osoittaa pois seuraavan sukupolven ele rajapinnat, Kinect integraatio, muut neato juttuja (video)

Jätä se Microsoft Research keuliminen hienoja juttuja, jotka voidaan tai ei oikeastaan tapahdu mitään, et koskaan itse ostaa. Tsekkaa video tauon jälkeen nähdä uusimmat johtaja Microsoft ammattikorkeakoulun Steven "Stevie B" Bathiche komeilu monia mielenkiintoisia rajapintoja. Kaikki alkaa ele valvonta, jotka vievät kauas kosketusnäyttö, tukeutuen peilivalokennoissa puitteen ja kamera tunnistaa käden asento. Mutta asiat nopeasti edetä tasainen linssi nimeltä kiila, joka voi mahdollistaa holografinen, kuten kuvia. Pari että kun Kinect ja näkökulma siirtyy kuvaan, seuranta kasvosi, jotta voit peer ympäriinsä kuin katselee ulos ikkunasta. Se kaikki odottavat sinua alle - ja ehkä IRL joskus tulevaisuudessa.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft Research osoittaa pois seuraavan sukupolven ele rajapinnat, Kinect integraatio, muut neato juttuja (video)


Microsoft Research osoittaa pois seuraavan sukupolven ele rajapinnat, Kinect integraatio, muut neato juttuja (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 23:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar