lørdag den 26. februar 2011

Windows Phone uusi käyttöliittymä ja Xbox pelit ovat kaikkein jännittävin osa Microsoftin paljon, sanoo Nokia poll

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:


Etsimään palautetta sen merkittävä päätös on kaatopaikka Symbian hyväksi Windows Phone , Nokia on pystyttänyt edellä kyselyn sen Keskustelut verkkosivuilla asiakkaitten mielipiteitä siitä, mitä käyttäjät ennakoida irti uusjaosta. Ei ole yksimielisyyttä valinta, kiertelemättä reaktioita on korostanut, että vaihtoehdon "muu" on modaalinen vastaus, mutta on samaa luokkaa UI virkistää ja Xbox liittyvät pelaamista Boons osoittautuivat kaikkein tärkeintä. Ei yllätyksiä siellä Symbianin kosketusnäyttö UI puutteet tunnetaan noin, kun Xbox seisaus on ollut yksi Microsoftin iso myyntivaltteja Windows Phone 7 aloituksesta lähtien. Olimme juuri kysyä Nokia tehkää antaneet näitä asioita - on ollut liian kauan etukäteen tilassa ei ole hyvää terveydelle.

Windows Phone uusi käyttöliittymä ja Xbox pelit ovat kaikkein jännittävin osa Microsoftin paljon, sanoo Nokia kyselyssä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 helmikuu 2011 09:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inquirer | lähde Nokia Conversations | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar