lørdag den 26. februar 2011

Visual Voicemail vedettiin Android Market, Google syytetään "vetää Applen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/visual-voicemail-pulled-from-android-market-google-accused-of/:

Visual Voicemail Android Market mahdollisen maksun rikkomuksista Google syytetään "vetää Applen

Näyttää Apple ei ole ainoa haluavat varmistaa, että sovellus maksut ovat ajaa sopivia kanavia . Visual Voicemail app, joka on ladattu noin miljoona kertaa (kirjaimellisesti), on juuri vedettiin Android Market . Kun kehittäjät phonefusion kysyi kohtuullisen kysymyksen, "miksi", he olivat yksinkertaisesti suunnattu kohta 3.3 Android Market Developer jakelusopimus:

Jos haluat kerätä maksuja, kun ilmainen kokeilujakso päättyy, sinun täytyy kerätä kaikki maksut täyden version Product kautta maksaminen prosessorin markkinoille ... Kaikki saamat palkkiot kehittäjille Tuotteiden jakelu tapahtuu Market on käsitellä markkinoiden maksujen käsittelijä.


Palvelun avulla käyttäjät voivat ostaa erikoisominaisuuksia kautta yhtiön verkkosivuilla, mitä monet muut sovellukset eivät, ja se ei todellakaan ole uusi Visual Voicemail. Mitä seuraavaksi jää nähtäväksi, mutta valitettavasti Google sanoo phonefusion on toimittaa uudelleen app. uuden nimen - menettää kaikki myönteisiä arvioita se keräsi. Tuskin ihanteellinen ratkaisu.

Visual Voicemail vedettiin Android Market, Google syytetään "vetää Applen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 21:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar