lørdag den 26. februar 2011

Sprint HTC saapuu Windows Phone 7 kopioi ja liitä ensimmäinen käytännön!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/25/sprint-htc-arrive-with-windows-phone-7-copy-and-paste-first-hand/:


HTC on myös tuonut pitkin Sprint-merkkisten Saavu meidän San Francisco lukija Janakkala, ja vaikka olemme jo tuttu Windows Phone 7 liukusäädin aikamme HTC 7 Pro on silti mukava nähdä CDMA WP7 laite lihassa. Niin, ja näppäimistö on melko fantastinen - ei ainoastaan se tuntuu hyvältä, mutta oma numero rivillä yksin syynä näppäimistö fanit antaa tämä asia näyttää. Paras osa? Demo yksikkö oli lastattuna enintään Windows Phone 7 kopioi ja liitä päivitys , joka on ensimmäistä kertaa olemme nähneet sen luonnossa. Järjestelmä toimi hyvin, mutta huomasimme, että sinä kerran olet liittää ulos leikepöydän tekstin on mennyt, joten et voi multiple liittää. Se on hieman outoa - meillä on video lähiaikoina.


Sprint HTC saapuu Windows Phone 7 kopioi ja liitä ensimmäinen käytännön! perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 helmikuu 2011 20:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar