tirsdag den 26. juli 2011

Chief NSA lakimies vihjeitä siitä, että NSA saa jäljittävät Yhdysvaltain kansalaisia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bASOY1ab5M0/Chief-NSA-Lawyer-Hints-That-NSA-May-Be-Tracking-US-Citizens:

itwbennett kirjoittaa "Vastaaminen kysymyksiin senaatin Select Committee on Intelligence eilen, Matthew Olsen, NSA: n lakiasiainjohtaja, sanoi, että NSA" voi ", kohdassa" tietyissä olosuhteissa "on valtuudet seurata Yhdysvaltain kansalaisille pysäyttämällä paikkatiedot matkapuhelimista , mutta se on "hyvin monimutkainen." "Ei ole mitään syytä hätääntyä, tai aloittaa online-ostosten alumiini-folio päähine," sanoo bloggaaja Kevin Fogarty, mutta selvästi NSA on miettinyt sitä tarpeeksi ", että viraston päällikkö asianajaja sai puhua älykkäästi asialle suoralta kädeltä, kun haastattelemalla varten eri työtä. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kiinan hallitus seurata käyttäjille ilmainen WiFi, pienyritykset reagoivat palvelun cutoffs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:


Thought Google oli vuoren kokoinen pino teidän läheltä ja henkilökohtainen online tapoja? Mieti uudelleen, koska kaikkialla läsnäoleva haku kuninkaan kaikkien katse eivät ole mitään verrattuna Kiinan hallitus , joka äskettäin säädetty tiukempia säädöksiä tunnistaa ilmainen WiFi käyttäjille. Viranomaisten myöntämä valvonta-ohjelmisto maksaa kahviloissa ja ravintoloissa sen tavoitteet 3100 dollari, saattaa pienet yritysten omistajien tahmea tilanne - maksa tai sammuta ilmaiseksi surffausta. Epävirallinen tekemän selvityksen New York Times ei todettu yksi omistaja halukas taipumaan tasavallan paine vedoten out-of-pocket kustannus ja vähäinen määrä todellisten käyttäjien. On mahdollista siirtyä kuriin Nimetön lukemassa vauhditti viime nuoriso-syleilivät, sosiaalisen verkostoitumisen tukema kapinat, kuten yksi Kairon aiemmin tänä vuonna. Näyttäisi porsaanreikä Kiinan netto hallinta politiikka sallii "laptop-ja iPad omistavia korkeakoulujen opiskelijoiden ja ulkomaille" - aivan sama ryhmä takana viime kapinat - mennä verkossa havaitsematta. Se jää nähtäväksi, jos kommunistinen puolue tekee tämän uuden toimenpiteen yleinen tai vain rajoittaa se Pekingin keskustassa. Heidän vuokseen olemme ECHO yksi omistaja toivoo, että "virallinen kiihkeys [tulevat] ... pian kuolla alas."

Kiinan hallitus seurata käyttäjille ilmainen WiFi, pienyritykset reagoida palvelun cutoffs alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Electric Lentokone Is Coming

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3ORHwmV4T8/The-Electric-Airplane-Is-Coming:

Nimetön lukija kirjoittaa "sähköauto on niin eilen, sähkö lentokoneet ovat tulossa. Paristo sähkökäyttöisten ultrakevyt lentokone on lentänyt viime vuonna. Sarja-hybridi moottori purjelentokone ja konsepti kaikki sähköllä, 50-paikkainen matkustajakonetta esiteltiin Pariisin Air Show. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Jakaminen Sähköinen Kaavio

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J8dk7-Hfbm8/Sharing-Electronic-Schematics:

derGoldstein kirjoittaa kanssa liepeet vuonna Make noin Circuit Bee. Valitse artikkeli: "CircuitBee on kuin YouTube oman piirin kaavioita. Lataat Eagle tai kicad kaavioita, me crunch numerot ja luoda online-upotettava version kaavamaisen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Röntgenkuvat For Stargazing muuttua Cancer Treatment

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IWqW00tG-Sk/X-rays-For-Stargazing-Turn-Into-Cancer-Treatment:

derGoldstein kirjoittaa "Discovery Lähetetty mielenkiintoinen tarina miten röntgenkuvat, joita käytetään tähtitieteilijät määrittämiseksi erilaisten kemiallisten runsaus sisällä tähteä voisi myös mahdollisesti käyttää tehokkaampaa sädehoito:" Sädehoitoa on karkea väline parhaimmillaan, koska se tuhoaa ympäröivä terveitä soluja sekä syöpäkasvaimia. paljon tutkimusta on käynnissä kohdennettuja menetelmiä vähentää vahinkoja ja hyökätä vain syöpäsolut, mukaan lukien embedding nanohiukkasten sisällä kasvaimia ... Nahar ja Pradham kuvitella prototyyppi laite pystyy tuottamaan röntgenkuvat at avain taajuudet käynnistää tulva energiansäästölamppuja elektronien platinaa ja kultaa, joka perustuu niiden tietokonesimulaatiota. kultaa tai platinaa nanohiukkasten voisi kasvattaa luonnollisesti syöpäkasvaimet kehossa, ja voitaisiin sitten zapped kanssa keskittyi röntgensäteilykeila. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Kiina Toimeksiannot Wi-Fi Hotspot Liikenteen monitorointi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AGpZWeZXKIY/China-Mandates-Wi-Fi-Hotspot-Traffic-Monitoring:

hypnosec kirjoittaa esine tiukentaa sensuuria Kiinassa. Valitse artikkeli: "Virkamiehet Kiinassa varoitti yrityksiä pääkaupungissa asentaa web valvontatekniikkaa seurata niiden liikennettä tai he voivat joutua kohtaamaan mojova sakko tai sulkeminen. ... Näyttää siltä, ​​että askel tehostaa web sensuuri maassa on vasen yritykset, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa tarjoavat WiFi palveluita .. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Crowdsourcing Muinaisen Egyptin Scrolls

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tLfxSYtyu_U/Crowdsourcing-Ancient-Egyptian-Scrolls:

Nimetön lukija kirjoittaa "Dons Oxfordin yliopistossa olivat BBC Radio 4" Tänään "-ohjelmassa tänä aamuna pyytäen apua kuulijaa puhtaaksi paljastui muinaisen Egyptin teksteistä ja rullaa kautta niiden verkkosivuilla. Kävijöiden pyydetään match-up kirjaimet skannattu sirpaleet Papyruksen kanssa näytön kreikkalaisia ​​aakkosia. Näin he voivat auttaa paljastaa joitakin uskomattomia asiakirjat että muinaiset egyptiläiset viime lukea. Sinäkin voit tulla papyrologist! "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kauppa Googlen +1 "pitää" kuten Business

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dpFSNcmtx-w/Trade-of-Google1-Likes-as-a-Business:

siliconbits kirjoittaa "Selling Google +1" tykkää "on vähitellen tulossa varsin tuottoisaa liiketoimintaa, auttanut halpaa työvoimaa ja alati jotka internetyhteys maailmanlaajuisesti; kehitys ei ole toisin kuin mitä näimme aiemmin viserrys & Digg päivinä paitsi että tämä on yleisempiä vaikutuksia SEO ja voisi kääntää orastava sosiaalisen verkostoitumisen palvelu massiiviseksi päänsärky Google niin paljon yrittää pelin järjestelmään. Google +1 myyvät sivustot kuten Googleplus1supply, buygoogleplus1 tai Blackcatseo on tullut esiin viime kuukausina - joukossa niin monet muut sivustot - joiden ainoana tavoitteenaan myydä Google +1 "tykkää" kustantajille ja yrityksille. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rise of polymorfisten Malware

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A4cbviz-Mzk/The-Rise-of-Polymorphic-Malware:

twoheadedboy kirjoittaa "taso aggressiivinen, polymorfinen haittaohjelmat kuuntelevat Symantec kaksinkertaistui heinäkuussa verrattuna luvut kuusi kuukautta sitten. Tällainen haittaohjelma on tyypillisesti sisällä suoritettavia sisällä liitetty ZIP tiedosto naamioitu PDF-tiedoston, ja on tosi hyvä liikkuja perinteinen anti-virus tuotteita. "On olemassa voimakas darwinistinen voimat kehitys haittaohjelmien rikollisia," sanoi Martin Lee, vanhempi ohjelmistosuunnittelija Symantec. "Ne, jotka odottavat innovoimaan ja parantamaan niiden haittaohjelmat pyrkivät tartuttaa enemmän tietokoneita ja hankkia resursseja investoida kehittämiseen ja innovaatioihin. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mysterious Samsung näkyy myös dev keskustassa urheilu Gingerbread ja 1280 x 768 näytön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/mysterious-samsung-shows-up-in-dev-center-sporting-gingerbread-a/:

SHV-E120S

Hei, ja tervetuloa toiseen painoksen Mystery Matkapuhelin Theater. Tämän viikon arvoitus tulee meille kohteliaasti T Store, Korean app markkinoilla, jossa Developer Center luettelot ennalta Samsung laitteen mallinumero SHV-E120S. Nyt emme voi kertoa sinulle paljon E120S, vain että se raportoi urheilu WXGA-näyttö (joka on 1280 x 768), Gingerbread, ja ​​yhden ytimen MSM8250 Snapdragon. Sammy on korealainen vain luurin SHV-E110S tag ja enemmän standardi 800 x 480 näytöllä, ja yhtiö ei ole tehnyt salaisuus halunsa ajaa pikselimäärä kauas 300ppi merkki - Silti olemassa mitään takeita tästä ei itse asiassa puhelimessa. Se hyvinkin saattaa olla tablet , tai vain outoa raportin emulaattori. Riippumatta, olemme kiehtoneet, ja pidämme peukkuja 4,3 tuuman HD-näyttö.

Mysterious Samsung näkyy myös dev keskustassa urheilu Gingerbread ja 1280 x 768 näytön alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 11:46:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CareAce | lähde T Store Developer Centerissä | Lähetä | Kommentit

RadioShack ojat T-Mobile Verizon, switcheroo tapahtuu 15 syyskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:


No, näyttää siltä, ​​T-Mobile ei ole enää ystävällinen tarpeeksi väleissä Radio Shack kutsua sitä "The Shack." Vähittäiskauppias ilmoitti tänään, että se päättyy sen kanssa operaattorin hyväksi uuden kilpailevien Verizon, joka liittyy nykyisten yhteistyökumppaneiden AT & T ja Sprint. Viimeinen päivä ostaa T-matkapuhelimen tai palvelu suunnitelmaa Shack on 14. syyskuuta Verizon liikkuvat ja perustamalla myymälä heti seuraavana päivänä. Kuten Reuters toteaa kuitenkin, liikkua ei ole kovin yllättävää - kumppanuus on ilmeisesti ollut niin kannattamatonta yksi ja kivinen, ja Radio Shack äskettäin väitti, että T-Mobile oli "olennaisesti rikkonut" sopimuksensa. Vaikka se hieman isku T-Mobile, siirrä tuntuu toimivan ihan hyvin Radio Shack - sen varastossa on jo paisuivat yli 20 prosenttia tänään uutisissa.

RadioShack ojat T-Mobile Verizon, switcheroo tapahtuu 15 syyskuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mobile Burn | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Mozilla Building Android-pohjainen mobiili OS

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F5PNmPUfGyo/Mozilla-Building-Android-Based-Mobile-OS:

karthikmns kirjoittaa "Firefox Mozilla on ottanut askeleen kehittää kaikkia uuden käyttöjärjestelmän mobiili alustoille. Tämän internet-selain jättiläinen on käynnistänyt Boot 2 Gecko (B2G) projekti. Samanlainen kuin Firefox B2G on myös avoimen lähdekoodin projekti, jonka tavoitteena on puhdistaa mobiili pirstoutuminen. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.