tirsdag den 26. juli 2011

Apple patenttihakemus kestää kovaa avaimet pois näppäimistön, lupaa tasaiselle alustalle ratkaisu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-patent-application-takes-the-hard-keys-out-of-the-keyboard/:


Applen antaa meille patenttihakemuksen kurkistus post-PC tulevaisuudessa , ja se näyttää kovasti avaimet niin 2008. Hiljattain revelead arkistointi osoittaa pois virtuaalinen, litteä näppäimistö konsepti Cupertino n linja ei iOS tuotteita jotka flirttailee metalli, muovi ja lasi muodossa tekijät. Käyttämällä yhdistelmä piezoelectrics , tuntopalautteen ja akustinen pulssi tunnustamista, nämä mahdolliset mallit pystyvät havaitsemaan sormi-jytinä pinta tulo. Jos olet nopeasti kirjoittamalla laatuaan, olet luultavasti ihmettelevät, miten numeroa tunnistaa avaimet näkemättä. No, on muutamia kiertoteitä siitä. Sen metallin ja muovin toistojen, Jobs ja yhteistyötä. suunnitelma leima tai mikro-lävistä layout paikoilleen, kun niiden lasi vastine saisivat graafinen overlay. Sovellus lupaa myös LED-valaistu näyttö vaikea nähdä olosuhteet ja sisällyttämistä capactive antureiden avulla multi-touch toimii, niin vältät EE Cummings-tyyliin sähköposteja. Tietenkin, sovellukset eivät välttämättä osoita varma tuote, mutta jotka ovat kiinnostuneita kutitus mielikuvitustaan ​​voi antaa lähde linkkiä etsiä.

Apple patenttihakemus kestää kovaa avaimet pois näppäimistön, lupaa tasaiselle alustalle ratkaisu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 22:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Ilmeisen Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar