tirsdag den 26. juli 2011

Mozilla suunnittelee Chrome OS-tyylinen käyttöjärjestelmä puhelimet ja tablets

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/mozilla-planning-a-chrome-os-like-operating-system-for-phones-an/:

Ole vielä päästy siitä Chromebooks myy kuin kuumille kiville (emme vierasta ole), mutta ei asia Mozilla. Organisaation takana Firefox on suunnitelmissa kehittää oma käyttöjärjestelmä mobiililaitteille - epätarkka koko keulan Googlen selainpohjainen Chrome OS . Vuonna sivun Mozillan oma wiki, kourallinen vanhempi kehittäjät ilmoittaneet aikovansa luoda "täydellinen, itsenäinen käyttöjärjestelmä avaa web" käynnissä HTML5 apps. OS, koodinimeltään "Boot gecko," on suunniteltu tablets ja puhelimia mielessä, sanoo Mike partakone, säätiön johtaja teknisen strategian. Ja tässä kiehtova osa: OS tukeutuvat Googlen oma Android ohjaimet ja ydin käynnistää laitteen. Vuonna Google-ryhmät keskustelun säiettä, lyijy devien joukoille sanoi he valitsivat Android yli Linux pino koska niin monet laitteen päättäjät ovat keskittyneet Android, ja niin on järkevää "uudelleenkäyttö sen alimmat osat." Silti he vaativat, että he muuten aikovat lainata sitä mahdollisimman vähän. On selvää, älä pidätä hengitystä Firebooks, koska hankkeen hyvin alkutekijöissään, mutta toistaiseksi on joitakin mahtavia mielenkiintoinen keskustelu tapahtuu, että keskustelu Topic Tietoja Mozilla ylevä loppupelin: Breaking "kuristaa oma laitteita matkapuhelinverkon laite maailmassa. "



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Mozilla suunnittelee Chrome OS-tyylinen käyttöjärjestelmä puhelimet ja tablets alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 10:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SiliconFilter | lähde Mozilla (Wiki) , (Google Groups foorumi) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar