tirsdag den 26. juli 2011

Kiinan hallitus seurata käyttäjille ilmainen WiFi, pienyritykset reagoivat palvelun cutoffs

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:


Thought Google oli vuoren kokoinen pino teidän läheltä ja henkilökohtainen online tapoja? Mieti uudelleen, koska kaikkialla läsnäoleva haku kuninkaan kaikkien katse eivät ole mitään verrattuna Kiinan hallitus , joka äskettäin säädetty tiukempia säädöksiä tunnistaa ilmainen WiFi käyttäjille. Viranomaisten myöntämä valvonta-ohjelmisto maksaa kahviloissa ja ravintoloissa sen tavoitteet 3100 dollari, saattaa pienet yritysten omistajien tahmea tilanne - maksa tai sammuta ilmaiseksi surffausta. Epävirallinen tekemän selvityksen New York Times ei todettu yksi omistaja halukas taipumaan tasavallan paine vedoten out-of-pocket kustannus ja vähäinen määrä todellisten käyttäjien. On mahdollista siirtyä kuriin Nimetön lukemassa vauhditti viime nuoriso-syleilivät, sosiaalisen verkostoitumisen tukema kapinat, kuten yksi Kairon aiemmin tänä vuonna. Näyttäisi porsaanreikä Kiinan netto hallinta politiikka sallii "laptop-ja iPad omistavia korkeakoulujen opiskelijoiden ja ulkomaille" - aivan sama ryhmä takana viime kapinat - mennä verkossa havaitsematta. Se jää nähtäväksi, jos kommunistinen puolue tekee tämän uuden toimenpiteen yleinen tai vain rajoittaa se Pekingin keskustassa. Heidän vuokseen olemme ECHO yksi omistaja toivoo, että "virallinen kiihkeys [tulevat] ... pian kuolla alas."

Kiinan hallitus seurata käyttäjille ilmainen WiFi, pienyritykset reagoida palvelun cutoffs alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 16:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar