tirsdag den 26. juli 2011

Canon tuo markkinoille X Mark I Hiiri Lite, paria kymmennumeroinen laskin ja Bluetooth-laserhiiri (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/canon-launches-x-mark-i-mouse-lite-pairs-10-digit-calculator-an/:



Oletko koskaan katsonut kaivaten at hiiri, ottaen huomioon sen vajaakäytössä syöttölaite kiinteistö? Canon on, korvaa että liiallinen käyttämätöntä tilaa sisäinen laskin sen X Mark I Hiiri, ilmoitti tänään ihmiset Yhdysvalloissa. (Jos sinun muistaa, me viettänyt muutaman laatu hetkiä tämän miehen kanssa Saksassa viime vuoden Photokina-messuilla.) combo laite tarjoaa käyttäjille sekä fyysinen kymmennumeroinen lisäämällä kone ja numeerinen Bluetooth 2.0 näppäimistö, jota voit käyttää saumattomasti erilaisia ​​sovelluksia, korvaamalla numeronäppäimistön nyt poissa monista pöytäkoneiden, kannettavien näppäimistöt. Yhtiön kamera design-tiimi auttoi luomaan hybridi syöttölaite, joka sisältää myös trio hiiren painikkeet ja laserseuranta. Canon myös julkisti X Mark I Näppäimistö, täysikokoinen laskin kanssa Bluetooth-tuki, joka käyttää joko AAA tai sisäänrakennettu aurinkopaneeli. Molemmat laitteet ovat saatavilla 60 dollaria elo-syyskuussa, vastaavasti, ja laiva sekä musta ja valkoinen.

Jatka lukemista Canon tuo markkinoille X Mark I Hiiri Lite, paria kymmennumeroinen laskin ja Bluetooth-laserhiiri (video)


Canon tuo markkinoille X Mark I Hiiri Lite, paria kymmennumeroinen laskin ja Bluetooth-laserhiiri (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar