tirsdag den 26. juli 2011

Etanapostin Oma sähköposti ulkoistaa tunteita ulkomaisiin käsiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/25/snail-mail-my-email-outsources-your-emotions-to-foreign-hands/:


Luultavasti Britney Spearsin Classic Sähköposti sydämeni ottaa upeita rikos (ja mahdollisten immateriaalioikeuksia naudanliha) Ivan Cashin käynnistyksen etanapostilla Oma sähköposti. 25-vuotias yrittäjä ja rakastaja viehättävä, pian-to-be vanhentunut viestinnän muotoja irtisanoutui mainonta päivätyönsä hyväksi out-of-pocket, käsinkirjoitettuja transkriptio palvelun. Aivan oikein, Cash ja hänen globaalin verkoston vapaaehtoisille vaivalloisesti luoda uudelleen digitaalisia salvos kanssa kukoistaa hankalia ja mahdollisesti epäselvä käsiala ilmaiseksi. Ennen kuin kiire hukuttaa hänen palvelimet Epic, kirjoitettu väärin hourailu, kiinnitä huomiota, että 100 sanan raja - do-gooders kädet väsyy, ya know. Se on omituinen lähestymistapa kerroit että erityistä joku tietää välität, ja hyvä tapa sanoa, "Toivon, kun luet tätä sinulla ei enää kuolaaminen tai pooping housuissa." (Heidän sanansa, Vannommeko!)

Etanapostin Oma sähköposti ulkoistaa tunteita ulkomaisiin käsiin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 heinäkuu 2011 16:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Wall Street Journal Blogit | lähde Etanapostin Oma sähköposti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar