tirsdag den 26. juli 2011

Työajan jälkeen Blues: Netflix Stock Falls 10 prosenttia Varoitukset hitaamman kasvun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tEjduG2Tqxg/:

Perjantaina kirjoitin post miten Netflix n viime hinnanmuutos oli ottaa havaittavissa (negatiivinen) vaikutus käsitys yrityksen ja sen brändin. Mielenkiintoinen keskustelu kehittynyt kommentti osiossa joitakin miksi he peruuttaneensa Netflix liittymiä ja miksi jotkut jopa pitävät sitä "PR painajainen".


Aikana sen Q2 tulos soittaa iltapäivällä, Netflix perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings sanoi, että yhtiö ei ollut naiivi päätöksessään muuttaa hinnoittelua, ja todellakin odotetaan osuma hieman takaisku. Tietenkin, kuten Hastings sanoi, "kuten kaikki asiakaslähtöisen organisaation, meillä tuntuu pahalta asiakkaat ovat sekaisin".


Riippumatta näyttää siltä, ​​että sijoittajat eivät ole yhtä optimistinen. Tuolloin tätä kirjoitettaessa, Netflix varastossa on romahtanut yli 28 pistettä tuntien kaupankäynti, 10 prosenttia koko pudota. Vaikka Netflix Lähetetty jälleen vahva neljännes, ja nettotulos jopa $ 68 miljoonaa 55 prosenttia vuoden yli vuoden kasvu ja 788600000 dollaria tuloja, jopa 52 prosenttia vuoden alusta vuoteen oli noin varovaisuudella. Kuten kollegani Erick Schönfeld kirjoitti aiemmin iltapäivällä ", Wall Street ei vieläkään tyytyväinen hidastuminen luvassa kolmannella neljänneksellä". Miksi ei?


Netflix on paljon puhuttu hinnanmuutos astuu voimaan vuoden kolmannella neljänneksellä, ja se olisi täysin kaulitaan, Netflix arvioi, syyskuussa 15. päivä. Tämän seurauksena Netflix odottaa "kotimaan liikevaihto lisäyksiä Q3 olevan pienempi kuin edellisen vuoden Q3, ja koska ajoitus hinnanmuutoksen, liikevaihto kasvaa vain hieman neljännekseen." Tämä tarkoittaa: Sijoittajat, malttinsa odotuksesi varten lähikuukausina. (Tai, kuten olemme nähneet tämän iltapäivän toimintaa, "myydä sitä kuin se on varastettu".)


Toinen muutamia mahdollisia syitä Netflix n pienemmän suotuisa ennuste saattaa piillä siinä, että sisältö kustannukset ovat nousussa, mikä yhdessä alhaisemmat tulot per tilaus kuten Netflix siirtymiä enemmän streaming-sisältöä ja kustannuksia ylösajoon kansainvälistä läsnäoloa ( suunnitelmistaan ​​laajentaa Latinalaiseen Amerikkaan myöhemmin tänä vuonna), voi aiheuttaa joillekin analyytikoille hermostunut. Se ei myöskään auta, että Netflix on alentaako EPS ohjausta seuraavan vuosineljänneksen välillä $ 0,72 1,07 dollaria, alas 1,26 dollaria kyseistä vuosineljännestä.


Ansioista puhelu tänään, Reed Hastings sanoi, että "DVD on pitempi ja isompi elämää kuin ihmiset ajattelevat". Toisaalta mukaan sen kirjeen osakkeenomistajille, "Kun hyväksytään nopeasti streaming, DVD siirtojen Netflix on todennäköisesti huipussaan". Luomalla erillinen johtoryhmä ja oikeastaan ​​liiketoimintaa DVD, yhtiö toivoo, että elämä niitä pyöreitä levyjä jatkuu, mutta oikeastaan ​​tämä tuntuu merkitä lopun alkua.


Koska Netflix Streaming liiketoiminta on lopullisesti vahvistettu, yhtiö pystyy kannustaa asiakkaitaan siirtymään streaming, ja hinnanmuutos oli yhtä hyvä kuin muut katalysaattorina tämän saavuttamiseksi.


Ja kannustamalla siirtymistä, Netflix voi säästää ansaittu ei tarvinnut maksaa yhtä paljon postikulut DVD-, ja suppilo se sen streaming. Tietenkin Netflix on ollut joitakin ongelmia seisokkien ja kaikki osapuolet ovat tietoisia siitä, että se vain ei ole yhtä laajoja sen streaming kirjasto verrattuna sen DVD. Joten täytyy aloittaa myöntämällä enemmän rahoitusta sen infrastruktuurin ja kehittämään streaming sisältö on tärkeintä tässä vaiheessa. Odottaa suurta päivityksistä Netflix Streaming sisältöä seuraavan vuoden aikana tai katsoa, ​​miten asiakkaiden hypätä laivaan.


Ja puhutaan, että Netflix myös pysyi tiukkailmeinen noin potentiaalinen Dreamworks paljon, että on


Ingen kommentarer:

Send en kommentar