tirsdag den 26. juli 2011

Kaikki on aivan maailman kanssa: EBook Apps takaisin iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e_sbwnaMsaU/:

Eilinen "Everybody paniikkia!" on nykypäivän "Meh." B & N, Amazon ja Google Books on kaikki otettu innokkaasti tehdä täysin selväksi, että voit vain ostaa e-kirjoja e-store "kautta Safari-selaimen laitteeseensa tai tietokone "(lainatakseni B & N) ja ovat poistaneet suorat linkit niille tallentaa niiden Nook apps. Näin ne ohittaa Applen 30% tuloista pyynnöstä. Tässä ovat mahdollisuudet seudullamme ovat tehneet, kuten Google Books "palata App Storen kanssa eBook myynti käytöstä.


Sytyttää



Halusimme kertoa, että olemme päivittäneet Kindle sovellus iPad, iPhone ja iPod touch. Iso muutos on, että voit nyt käyttää Kindle App lukea yli 100 Kindle lehtiä lukien Economist sekä jakaa suosikki kohtien lukemis kautta Facebook ja Twitter. Jotta noudattaa viimeaikaisesta politiikan muutokset Apple Olemme myös poistaneet "Kindle Store"-linkkiä sisällä App joka avasi Safari ja vei sinut Kindle Storesta. Voit silti myymälässä on aina - vain avaa Safari ja mene www.amazon.com / kindlestore. Jos haluat, voit merkitä kirjanmerkillä että URL. Sinun Kindle kirjoja toimitetaan automaattisesti iPad, iPhone tai iPod touch, aivan kuten aikaisemminkin.



Nurkka



Nook iPadille pian päivitetään tarjota innovatiivisia, interaktiivinen magazine kokemus ensimmäinen saatavilla palkittu Nook Color ™. Optimoitu korkean resoluution näyttöjen rikas, kaunis väri, iPad käyttäjät pääsevät suosittuja päivittäin, viikoittain ja kuukausittain aikakauslehdet, kuten Esquire, Maxim, Forbes, Food Network Magazine, Newsweek, Popular Science, ESPN Magazine, Elle, O, Oprah Magazine, Vanhemmuus: Early Years, The Washington Post, USA Today, Chicago Tribune, Los Angeles Times ja paljon muuta. Kautta Barnes & Noble on yksinomainen ArticleView tekniikka, lukijat voivat muokata artikkelin teksti heidän suosikki tyyliin helppolukuinen, Keski-paneelin näytössä. Nook Magazines voi nauttia joko pysty-tai kaksisivuinen vaakanäkymässä ja ominaisuus liukusäädintä ja muita interaktiivisia työkaluja, joiden avulla käyttäjä voi liikkua helposti koko lehden. Nook Irtonumerotuotot aikakauslehdet ovat saatavissa merkittäväksi www.nooknewsstand.com kanssa 14 päivän maksuton kokeilu ja kautta irtonumeroiden.



Google Reader



Poistettu myynnistä linkkejä. He ovat myös, prosessin, sulatettu App lähes turha sekoittaa lukijaa.


Nyt sinut takaisin säännöllisesti aikataulun Internet inhoa.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar