tirsdag den 26. juli 2011

RadioShack ojat T-Mobile Verizon, switcheroo tapahtuu 15 syyskuu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:


No, näyttää siltä, ​​T-Mobile ei ole enää ystävällinen tarpeeksi väleissä Radio Shack kutsua sitä "The Shack." Vähittäiskauppias ilmoitti tänään, että se päättyy sen kanssa operaattorin hyväksi uuden kilpailevien Verizon, joka liittyy nykyisten yhteistyökumppaneiden AT & T ja Sprint. Viimeinen päivä ostaa T-matkapuhelimen tai palvelu suunnitelmaa Shack on 14. syyskuuta Verizon liikkuvat ja perustamalla myymälä heti seuraavana päivänä. Kuten Reuters toteaa kuitenkin, liikkua ei ole kovin yllättävää - kumppanuus on ilmeisesti ollut niin kannattamatonta yksi ja kivinen, ja Radio Shack äskettäin väitti, että T-Mobile oli "olennaisesti rikkonut" sopimuksensa. Vaikka se hieman isku T-Mobile, siirrä tuntuu toimivan ihan hyvin Radio Shack - sen varastossa on jo paisuivat yli 20 prosenttia tänään uutisissa.

RadioShack ojat T-Mobile Verizon, switcheroo tapahtuu 15 syyskuu alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 heinäkuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Mobile Burn | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar